Connect with us
[smartslider3 slider="1"]

BRYNÄS SDHL

Ytterligare stjärnor i Brynäs IF öppnar för PWHL

Tidigare under torsdagen meddelade Brynäs att Maja Nylén Perssson kommer att ta livet över atlanten till PWHL och under eftermiddagen kommer uppgifter att både Anna Meixner och Klara Peslarova siktar på proffsligan.

Både Anna och Klara bekräftar båda för Sporten på Arbetarbladet att man har anmält sig till draften och har för avsikt att ta en plats i ligan.

Detta skulle innebär ytterligare två mycket tunga tapp för Brynäs, Anna som bland annat så sent som säsongen 2022/2023 fick utmärkelsen bästa spelare i ligan och i Klaras fall tappar man en av de absolut bästa målvakterna i ligan.

Anna säger också till Arbetarbladet sporten att skulle man inte ta en plats så är alltid Brynäs nummeret och att en återkomst absolut inte ska uteslutas.