Connect with us

DAMHOCKEY

Kaos i Timrå IK:s damlag efter sparkade sportchefen & Tränaren…

Under måndagen kom uppgifter om att Timrå sparkar sin sportchef och tränare Georgina Farmen, i samband med detta valde även stora delar av laget att lämna klubben i protest.

Enligt information som damhockey.SE fått ta del har man i Timrå IK valt att sparka sportchefen och tränaren Georgina Farmen på grund av att hon skall ha brytit på föreningens värde grund något som tillbaka visats. Det ska handla om fyra spelare som valt att gå till ledningen och vädrat sitt missnöje hur man har tränat samt coachat laget.

Uppgifter till damhockey.SE säger nu att man har endast fyra spelare kvar och att resten avlaget valt att lämna i ren prostest då man anser att detta är på felaktiga grunder samtidigt har damhockey.SE fått uppfiter om att det ska ha funnit inflytelse rika personer som är sponsorer till spelarna som inte fått spela tryckte på för att få bort tränaren.

Timrå IK spelar just nu i NHDL och för första gången är man med i Damhockeyallsvenskan där man dock inte rosat marknaden men ändå krigat i samtliga matcher mot Skellefteå, Färjestad och Björklöven.

Vad damhockey.SE erfarar kan detta betyda att man behöver dra sig ur matchen på lördag.