Connect with us

Dreamleague

Vi firar SHL starten med dubbelt upp

Idag är det nedsläpp för herrarna då SHL drar igång och vad lämpar sig då inte bättre än att fira det med dubbelt upp….

Idag är en stor dag för hockeysverige då herrarna drar igång sin liga SHL! För att fira detta har vi på damhockey.se och dreamleague valt att komma med ett riktigt kanonerbjudande till er som väljer att delta i årets Dreamleague.

Alla som införskaffar sig ett lag under dagen kommer att få ”dubbelt upp” om de införskaffar sig ett lag med en powerboost. Exempelvis – köper du ett lag med powerboosten Kapten så får du dessutom poängboost 100 på köpet. (Även de som redan har registrerat lag har möjligheten att utnyttja erbjudandet om de går in och införskaffar sig någon powerboost!)

Så var med och fira att SHL hockeysäsongen drar igång så tar vi tillsammans dreamleague mot nya höjder!