Connect with us
[smartslider3 slider="1"]

Dreamleague

Dreamleague vidareutvecklar

Med bara 13 dagar kvar till dreamleague startar och SDHL drar igång släpper dreamleague nu ytterligare en nyhet – Kompisligan…

Grundtanken och grundfilosofin med ”Kompisligan” är att familj, vänner och bekanta skall ges möjligheten att kunna ha något mer interna tävlingar på en något mer familjär nivå, samtidigt som det kan skapa än mer tävlingslystnad och rivalitet hos deltagarna i sällskapet. Det är också ett projekt med förhoppning om att öka intresset generellt för damhockeyn i respektive persons bekantskapskrets.

Kompisligan ger även utrymme för personal på företag samt arbetskamrater på sina arbetsplatser att ha ytterligare en gemensam ”hobby” att luta sig emot och prata om i sin ”teambuilding”, då det kan skapa en social situation som kan vara positiv för personal/företagshälsan.

Kompisligan är ett förmånligt paket som innehåller följande:

  • 10 stycken dreamleaguelag inklusive powerboost ”transfer 3”
  • Alla lag i Kompisligan ingår även i dreamleague
  • En egen tabell för deltagarna i just din kompisliga (vilken presenteras under dreamleaguetabellen)
  • Ett mailutskick till deltagarna i kompisligan var 14:e dag med tips och information som kan vara matnyttig i kampen om att bli kompisligans eller dreamleagues mästare/mästarinna!

Vid köp av kompisliganpaketet ges de deltagande lagen självklart möjligheten till att köpa ytterligare ”Boostpaket” för att förbättra sina chanser i såväl dreamleague som i sin interna liga. (Önskar ni ha fler deltagande lag än 10 dreamleaguelag i er kompisliga, ber vi er kontakta vår support genom att skicka ett e-mail till support@dreamleague.se så löser vi självklart detta!)

Så kika in på dreamleague.se för att införskaffa er eran helt unika Kompisliga och låt det roliga börja!