Connect with us

Dreamleague

Anonym aktör förgyller Dreamleague!

Under gårdagen fick vi på dreamleague redaktionen ett mycket oväntat samtal från en aktör som fortsatt vill vara anonym… samtalet innebar fantastiska nyheter för Dreamleague och dess deltagare…

Som en blixt från klar himmel kom detta samtal som sett till det stora hela innebär en fantastisk chans för dreamleague gällande säsongen 2023/2024 och som öppnar portarna för att det ska kunna bli en historisk dreamleaguesäsong. Personen som hörde av sig förklarade och förtydligade att Dreamleague behövs exponeras betydligt mer och samtidigt vara något som ”alla ska ha råd med” och kunna deltaga i utan att det ska svida i plånboken! Aktören meddelade sedan att de kliver in och tar hand om den ekonomiska biten och löser majoriteten av kostnaderna för det administrativa arbetet, med ett enda motkrav – att ett dreamleaguelag maximalt ska ha en kostnad på 20 kronor!

Efter en stunds diskussion kom ägaren av Dreamleague överens med aktören om att kostnaden för att deltaga i årets dreamleague därmed kommer att vara endast 20 kronor för ett dreamleaguelag men att ”powerboostarna” (Kaptensboost, Poängboost och transferboost) fortsatt kommer att ha sina ordinarie priser då det är ”tillval” som deltagarna kan göra.

Målet med överenskommelsen är att lyfta fram såväl dreamleague, som svensk damhockey ännu mer och att nå ut till en bredare publik! för att på så vis skapa större intresse generellt sett för svensk damhockey och samtidigt kunna nå ett stort deltagarantal till årets dreamleague, vilket ses som en god grund att stå på för alla parter.

Detta glädjande besked om att ett dreamleaguelag för säsongen 2023/2024 endast kommer att kosta 20 kronor genererar i att vi på dreamleague och aktören tillsammans med er damhockeyintresserade gemensamt kan lyfta såväl svensk damishockey som dreamleague till nya höjder!

(De deltagare som redan införskaffat sig ett dreamleaguelag kommer att kontaktas av dreamleagues ägare för att reda ut den ekonomiska kompensationen av den del som dessa deltagare ”betalat för mycket”, så håll utkik på mailen som ni använt för att registrera er användare på dreamleague!)

Vi på dreamleague och aktören ser nu fram emot en ny fantastisk säsong av dreamleague till ett helt fantastiskt pris och passar även på att önska alla er som väljer att deltaga i dreamleague säsongen 23/24 STORT LYCKA TILL! I kampen om att bli nästa dreamleague mästare/mästarinna, må bästa coach vinna!