Connect with us

Dreamleague

Who´s your captain???

Med 20 dagar kvar till starten av dreamleague och SDHL kommer här nu ett ypperligt erbjudande till er som ännu inte införskaffat er lag till dreamleague…

Denna vecka ingår nämligen Boosten ”Kapten” för dig som väljer att införskaffa ditt dreamleaguelag under veckan!

Att välja rätt kapten är många gånger direkt avgörande för hur laget presterar under sina framträdanden och det är därför av största vikt att coacherna noga tänker igenom sitt beslut om vem man i slutändan väljer som kapten. Detta gäller även för dreamleague då det ger dig som deltagare den unika möjligheten att få dubbla poäng på den du väljer att ha som kapten, vilket i slutändan kan innebära skillnaden mellan en vinst eller att hamna utanför prispallen.

Så passa på och införskaffa dig ditt dreamleaguelag under veckan för att kunna ta del av erbjudandet!