Connect with us

Dreamleague

Dreamleague är tillbaka!!!

Fjolårets succé är tillbaka! Nu än mer vidareutvecklad och designad för att skapa en ännu bättre upplevelse för er deltagare!

Några av nyheterna inför i år är att du nu kommer att få välja 11 spelare och en Coach (en femma med superstars och en femma med stars), en målvakt samt en coach! Detta förväntas kunna skapa ännu mer spänning till Dreamleague…

Utöver detta kommer du som deltagare även ha möjlighet att göra en av dina spelare till Kapten, starta säsongen med extra ”bonuspoäng” samt kunna införskaffa dig möjligheten att genomföra byten under säsong med hjälp av tilläggstjänsten ”Boostpaket”, vilka ni finner i butiken.

Ta chansen att utmana dina vänner, familj eller bekanta i kampen om att bli Dreamleaguemästare för säsongen 2023/2024!

Till årets upplaga har vi stora förhoppningar om att vi kan öka deltagandet rejält genom såväl än hårdare marknadsföring som med er deltagares hjälp…

Genom att rekrytera deltagare till ligan kommer nämligen ni som deltagare att kunna erhålla olika förmåner som såväl kan öka era chanser att bli kommande säsongs dreamleaguemästare. Dessa typer av förmåner vid rekrytering kan exempelvis vara något ”boostpaket” gratis, eventuella rabattkoder som kan innebära en reducerad kostnad vid köp av ytterligare ett dreamleaguelag alternativt ytterligare ett lag helt gratis beroende på ambitionsnivå!

Mer information gällande rekrytering finner ni på sidan Regler. (OBS! För att en rekrytering ska godkännas behövs den bekräftas av båda parter/deltagarna, vilket sker via mail!)

För att kunna delta måste du vara minst 18 år och först registrera dig för att skapa en användare (gäller även er som var med i fjol, då det är en ny platform):

Detta gör du på dreamleague.se genom att fylla i dina uppgifter i formuläret som visas på sidan, därefter är du redo att bygga och köpa ditt lag och Boostpaket!

Vi på Damhockey.SE och i Dreamleagueteamet hoppas få se såväl dig, din familj, som dina vänner och bekanta i dreamleague för säsongen 23/24!