Connect with us

SDHL - NDHL

Silly Season SDHL – NDHL

Silly Season är i full gång och vissa lag har kommit längre än andra med sina lagbyggen inför säsongen 2023/2024… damhockey.SE och Spooky har kikat över läget och presenterar här sina tankar och funderingar kring hur det sett ut såhärlångt!


AIK

Sportsligledning:
Conny Olausson (GM & Headcoach) Kevin Törnblom (Assisterande) Catherine Öhrnqvist (Lagledare) Philip Engström (Materialansvarig)

Kontrakterad: Emmy Alasalmi (Back & ass.sportchef), Isabelle Leijonhjelm (Forward), Vilma Nilsson (Forward), Alva Hellqvist (Back), Moa Söderholm (Back), Felicia Öhrqvist (Back)Nikola Dýcková (Forward) Wilma Hallberg (Forward), Linnea Holterud Olsson (Målvakt), Cami Kronish (Målvakt), Elinah Melinder (Målvakt), Cornelia Andersson (Back), Suzu Matsuya (Back), Rebecca Brown (Forward), Emma Hofbauer (Forward), Tuva Kärrhage (Forward), Klara Miuller (Forward), Mei Miura (Forward) Hikaru Yamashita (Forward)


Lämnat: Ellen Jonsson (Leksand) , Aoife Leacy (HV71), Aino Karppinen (Leksand), Amanda Andersson (HV71), Agata Sarnovska (Leksand)


BRYNÄS IF

Sportsligledning:
Erika Grahm (GM) Filip Eriksson (Headcoach) Andreas Östlund (Assisterande), Rosa Lindstedt (ass tränare)

Kontrakterad:
Felicia Frank(Målvakt) Klara Peslarova (Målvakt) Sara Cajanova (Back) Hilda Ljungberg (Back) Maja Nylén-Persson (Back) Maja Ålenius (Back) Mina Waxin (Back) Jenny Antonsson (Forward) Anna Brenkle (Forward) Stella Lindell (Forward) Moa Wernblom (Forward) Anna Meixner (Forward) Hanna Thuvik (Forward) Stina Sandberg (Forward), Annie Silén (Forward), Sini Karjalainen (Back), Jenniina Nylund (Forward), Julia Östlund (Forward), Josephine Jakobsen (Forward)


Lämnat:
Lara Stalder, Amanda Johansson, Felizia Wikner-Zienkiewicz (Frölunda HC), Loryn Porter, Sofia Ljung, Lindsey Agnew


DJURGÅRDENS IF

Sportsligledning:
Johan Schillgard (GM) Rickard Härdstam (Headcoach) Fredrik Svensson (Assisterande) Erik Ladhe (Målvaktscoach) Tomas Rydgren (Materialansvarig) Kim Loke (Fystränare) Elinor Haapanen (Naprapat) Tobias Westerberg (Naprapat)

Kontrakterad:
Ida Boman (Målvakt) Alice Östensson (Forward), Emma Forsgren (Back), Wilma Georgny (Back), Tereza Plosova (Forward), Linda Vocetková (Forward), Lisa Östman (Forward) Lia Leiderö Palmlöv (Målvakt), Selma Tyreskog (Back), Alice Wallin (Back), Linnea Adelbertsson (Forward), Hana Haasova (Forward), Nicole Hall (Forward), Sara Säkkinen (Forward),


Lämnat: Josefin Jakobsen, Nicola Eisenschmidt, Lova Blom, Marie Delarbre, Tanja Eisenschmidt, Maria Lindberg, Selma Luggin, Alexis Mauermann, Pandora Nåtby, Julia Tärnblom


HV 71

Sportsligledning: Peter Hammarström (GM) Ulf Hall(Headcoach)


Kontrakterad: Anni Keisala (Målvakt) Lina van Noort (Målvakt)
Jenna Raunio (Back) Klára Seroiszková (Back) Mira Jungåker (Back) Kajsa Armborg (Forward) Hilda Svensson(Forward) Elin Svensson (Forward) Suvi Käyhkö (Forward) Aoife Leacy (forward) Sanni Hakala (Forward), Amanda Andersson (Forward), Emma Eriksson (Back), Emmi Rakkolainen (Forward), Kiira Yrjänen (Forward)


Lämnat: Agnez Svensson, Ariane Julien, Charlotte Wittich, Chloe Gonsalves, Danielle Stone, Ella Viitasuo, Emma Rehn och Karoline Pedersen, Mira Markström (Innebandy)


Sportsligledning: Kim Martin-Hasson (GM) Erika Holst (Headcoach)


Kontrakterad:
Stephanie Neatby (målvakt), Ellen Jeansson (målvakt), Lærke Søndergaard, (back) , Ebba Strandberg (back) , Maja Beverin (back), Lindsay Agnew (back) Holly Boney (back), Tuva Kandell (back) Nellie Svensson (back) Felica Linder (back), Ella Hellman (forward) , Jennifer Carlsson (forward) , Andrea Dalen (forward) ,Sarah-Ève Coutu-Godbout (forward) , Hanna Olsson (forward) , Linnéa Pettersson Dove (forward) , Felizia Wikner Zienkiewicz (forward) Michelle Karvinen (forward), Emilia Bergeby Hallbeck (forward)
Ella Thorbard (forward) , Tilde Utbult (forward), Julia Pehrsson (Back), Rebecka Durell (Forward), Stella Lachonius (Forward), Stina Röricht (Forward), Emilia Vesa (Forward), Kaitlyn Yearwood (Back)


Lämnat:
Karin Svedberg, Annelie Zander


LEKSANDS IF

Sportsligledning: Alexander Bröms (GM)

Kontrakterad:
Ida Press (Back) Agáta Sarnovská (Forward) Matilda af Bjur (Forward) Hanna Sköld (Forward) Ellen Jonsson (Målvakt) Emma Polusny (Målvakt) Tereza Radova (Forward) Anna Purschke (Forward), Aino Karppinen (Back), Taylor Leech (Back), Alva Ullbors (Back), Shay Maloney (Forward), Nathalie Lidman (Back), Fanny Brolin (Forward), Ella Albinsson (Forward), Lore Baudrit (Forward),Emilie Kruse Johansen (Forward),


Lämnat:
Annika Fazokas (EV Zug), Noemi Ryhner (EV Zug), Wilma Johansson (Falu IF), Lisa Östman (Djurgården), Abby Thiessen, Annie Silén, Brynäs IF, Bernadette Karpf, Hana Haasová, Ida Karlsson (University of Minnesota-Duluth), Tuva Kandell (Frölunda HC)


LINKÖPING HC

Sportsligledning: Sabina Eriksson (GM), Jan Bylesjö (Huvudtränare)

Kontrakterad:
Alva Solberg (Back) Jessica Adolfsson (Back) Ayaka Hitosato (Back) Ingrid Morset (Back) Emma Rehn (Forward) Lore Baudrit (Forward) Madelen Haug Hansen (Forward) Marthe Pabsdorff Brunvold (Forward) Haruka Toko (Forward) Sara Hjalmarsson (Forward) Josephine Asperup (Forward) Kristyna Patkova (Forward), Lova Blom (Forward), Nara Elia (Forward), Ella Jämsén (Forward),


Lämnat:
Romana Kosecka, Mallory Rushton, Emilie Kruse Johansen, Linnea Johansson (Luleå HF), Emma Pfeffer, Solveig Gisler, Lore Baudrit, Marion Allemoz (Huvudtränare)


LULEÅ HF

Sportsligledning: Jens Själin (Headcoach)

Kontrakterad: Noora Tulus (Forward) Linnea Johansson (Forward) Sara Grahn (Målvakt) Frida Axell (Målvakt) Jaycee Magwood (Forward) Jenna Pirttijärvi (Forward), Anna Kjellbin (back), Jenni Hiirikoski (Back), Astrid Lindeberg (Back), Daniela Pejsova (Back), Ronja Savolainen (Back), Tilde Sjödin (Back), Lisa Johansson (Forward), Klara Kenttälä (Forward), Sara Lindqvist (Forward), Petra Nieminen (Forward), Emma Nordin (Forward), Wilma Sjölund (Forward), Viivi Vainikka (Forward)

Lämnat: Josefine Hoegh-Persson, Linn Peterson


MODO HOCKEY

Sportsligledning: Björn Edling (GM) Jared Cipparone (Headcoach) Anton Söderqvist (Assisterande) Lisa Edman (Assisterande) Valentina Lizana (Målvaktstränare) Mikael Wågström (Assisterande) Fredric Larsson (Materialansvarig)

Kontrakterad:
Anna Andersson (Back) Linnéa Andersson (Back) Sofia Sohlin (Forward) Lina Ljungblom (Forward) Vendula Pribylova (Forward) Wilma Sundin (Forward) Mariam El-Mahmadi (Back) Ebba Berglund (Back), Lauren Bellefontaine (Forward) Maja Grundström (Forward), Andrea Brändli (målvakt), Lisa Jönsson (Målvakt), Emma Goding (back), Julia Perjus (Forward), Mira Hallin (Forward), Olivia Carlsson (Forward) Ebba Hedqvist (Forward), Vendula Pribylova (Forward), Abby Moloughney (Forward), Adela Sapovalivova (Forward), Eve Savander (Back), Taylor House (Forward),


Lämnat: Tea Lökke Nyberg, Morgan Wabick, Taylor Wabick, Jaycee Magwood (Luleå HF), Brooke Hobson, Lauren Bench (Målvakt), Jennifer Wakefield (Forward)


SDE HF

Sportsligledning: Helene Åström (GM)

Kontrakterad: Julie Zwarthoed (Forward), Viktorije Svejdova (Målvakt), Mathea Fischer (Forward) Magdalena Winbo (Forward), Kayleigh Hamers (Back), Maree Dijkema (Forward), Andrea Horst Kaspersen (Forward), Michelle Löwenhielm (Forward), Ella Planting Bergloo (Forward), Kate Stuart (Målvakt), Julia Johansson (Back), Lotti Odnoga (Back), Hilda Adhammar Pakarinen (Forward), Tindra Azzopardi (Forward), Shae Demale (Forward),

Lämnat: Leanne Ganney, Hanna Blomqvist, Hannah Clayton-Carroll, Emma Forsgren, Frida Ekdahl