Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

SDHL

SM-Semifinal & Kvalseriedags

Efter en rafflande avslutning av SM kvartsfinalerna står det nu klart att de lag som tagit sig vidare till semifinalspel är Luleå HF, Brynäs IF, MoDo Hockey och Djurgårdens IF… Även playoff 2 för kval till SDHL har avgjorts och det slutade med att Frölunda HC och Skellefteå AIK tog sig vidare till kvalserien!

Serievinnande Luleå HF tog sig enkelt vidare från sin kvartsfinalserie mot HV71 efter att ha vunnit med 2-0 i matcher efter resultaten 1-5 och 6-3. Därmed är laget klart för semifinalspel och kommer där att ställas mot MoDo Hockey i en matchserie i bäst av 5 matcher.

Tabelltvåan Brynäs IF kunde relativt behagligt ta sig vidare från sin kvartsfinalserie efter att ha besegrat Linköping HC i två raka matcher efter matchresultaten 0-2 och 7-4. Laget är därmed kvalificerat för semifinalspel och kommer där att ställas mot Djurgårdens IF i bäst av 5 matcher.

Tabellfyran MoDo Hockey övertygade ordentligt i sin kvartsfinalserie och kunde enkelt besegra SDE med 2-0 i matcher efter att ha vunnit matcherna med 0-4 och 5-2. Detta innebär att man är klar för Semifinalspel och kommer där ställas mot Luleå HF i bäst av 5 matcher.

Tabelltrean Djurgårdens IF kunde efter en spännande avslutning av kvartsfinalen ta sig vidare till semifinal efter att ha besegrat Leksands IF med 2-1 i matcher där resultaten var enligt följande 3-0, 3-1 och 3-2 (2OT). I semifinalen ställs laget mot Brynäs IF i bäst av 5 matcher.

Båda Semifinalerna kommer med största sannolikhet bli jämna tillställningar men där Luleå HF och Brynäs IF får ses som favoriter i sina respektive matchserier.

Playoffserien för kval till SDHL har även denna avgjorts efter att Frölunda HC besegrat IF Björklöven med 2-0 i matcher samt att Skellefteå AIK besegrade Södertälje SK med 2-0 i matcher.

Därmed står det nu klart att kvalserien till SDHL kommer att bestå av AIK, Frölunda HC och Skellefteå AIK, där de 3 lagen ska göra upp om vilka 2 lag som kommer spela i SDHL till säsongen 2023/2024.

Damhockey.se vill önska SDHL lagen stort lycka till i kampen om SM-Guldet samt lycka till för lagen i kvalserien i jakten på en SDHL plats till kommande säsong.