Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

Buffalo Beauts

Fullspäckat spelschema & stort ögonblick

Nu var det ett tag sedan jag skrev senast då vi haft ett väldigt späckat spelschema med bl.a. en 6 dagar lång roadtrip innehållande 4 matcher. Pga. snöovädret som drabbade Buffalo i November fick vi flytta två av våra matcher mot Connecticut Whale. Dessa planerades nu in på två veckodagar vilket innebar att vår roadtrip blev längre än vanligt.
Men vad har hänt sedan senast jag skrev? Vi har spelat en hel del matcher, där vi tyvärr förlorat majoriteten. En del matcher har vi tyvärr tappat fullständigt medan en del varit väldigt jämna matcher. Något jag tycker är kul här är att vi ofta har ett särskilt tema för många av våra hemmamatcher. I en del av dessa matcher spelar vi i specialdesignade tröjor som sedan auktioneras ut och vi spelare försöker ofta matcha vår gameday outfit till den matchens tema. I år har vi exempelvis haft Hockey Fight Cancer, Mental Health Awarness, Autism Acceptance, Teddybear toss och vår senaste var Pride Night.
Något som vi också haft i år men även förra säsongen var en utomhusmatch. Detta är en väldigt häftig upplevelse både för oss spelare men också för fansen. Det tar en verkligen tillbaka till när man var liten och spelade på uterinkar runtom i Sverige.

Jag & min målvaktskollega innan vår utomhusmatch mot Toronto

I början av säsongen spelade jag inte så mycket då min målvaktskollega Kassidy Sauvé var vår tilltänkte förstamålvakt. Tyvärr skadade hon sig innan jul och därav har jag fått mer speltid senaste tiden.
Det är svårt att bara spela någon match här och där vilket gjorde att jag kände att jag inte riktigt presterade på den nivån jag önskar och vet att jag kan. Men nu när jag fått mer kontinuerlig speltid och även känner ett starkt förtroende från våra tränare samt mina lagkamrater börjar jag känna mig mer självsäker i mitt spel och har haft några starka prestationer.

Något som är kul är att spela med och även mot spelare som kommer från Sverige eller som man spelat med tidigare. När vi mötte Boston passade jag på att ta en bild med Lovisa Selander som är målvakt i Boston Pride. Rolig fakta är att förra året var vi de enda två svenskorna i ligan, båda heter Lovisa, båda är målvakter och vi har dessutom spelat en säsong tillsammans i SDE.

Lovisa Selander (Boston Pride) & Lovisa Berndtsson (Buffalo Beauts)

Senaste veckan hade jag besök av min mamma & hennes sambo Micke. Det värmde verkligen att ha dom här och det var kul att få visa hur min vardag ser ut här i Buffalo. Min mamma har inte sett mig spela live sedan jag spelade i Djurgården så det var nog lika kul för henne som det var för mig. Något som gjorde deras besök ännu mäktigare var att dom fick vara här och se min allra första vinst i PHF.
I lördags hade vi vår Pride Night och spelade mot Metropolitan Riveters som vi inte mött i år, förutom på försäsongen. Det var en riktigt tuff match där dom vann skotten med 16-42 men vi lyckades sätta våra chanser och vann matchen med 4-1. Detta var ett riktigt stort ögonblick för mig då jag haft en del riktigt bra prestationer men ännu inte lyckats få med mig någon vinst. Att få vinna min första match när min mamma var här känns riktigt stort och något jag alltid kommer minnas.

Mamma, jag & vår GM Nate Oliver efter min första PHF vinst

Vi har i dagsläget spelat 14 matcher och har därför 10 kvar av grundserien. Framöver spelar vi matcher i princip varje helg och hela februari har vi bara bortamatcher så det kommer bli mycket tid på resande fot, antingen med buss eller flyg.

Hoppas ni fortsätter följa min vardag i Buffalo och hejar på oss från Sverige! Följ mig gärna på Instagram @lolloberndtsson men även vårt lagkonto @BuffaloBeauts för mer uppdateringar och resultat!

På återseende!

/Lollo #88