Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

Damhockeyallsvenskan

Damettan/NDHL

Damettorna/NDHL har nu tagit juluppehåll och här kommer en liten summering om hur det gått såhärlångt…

Damettan/NDHL Södra är den enda serien som det fortsatt är lite spänning i vad det gäller vilka lag som ska ta sig vidare till damallsvenskan Syd/Västra. Men som förväntat så har Frölunda HC ångat på som ett riktigt ånglok i serien och efter sina 16 spelade matcher är de fortsatt obesegrade med en fantastisk målskillnad på hela 175mål! Därmed kan vi med största sannolikhet redan nu utse dem till serievinnare trots att det återstår 5 matcher att spela och att de därmed kvalificerar sig för spel i damalssvenskan Syd/Västra! bakom seriesuveränen är det en kamp om andraplatsen som i skrivande stund innehas av IF Troja/Ljungby med sina 34 inspelade poäng på sina 16 spelade matcher. De har dock en match mer spelad än utmanaren IF Malmö Redhawks som ligger 3 poäng bakom och som dessutom har en bättre målskillnad att luta sig emot i kampen om andraplatsen. Mycket talar för att avgörandet kommer att komma den 8:e januari då lagen möts för sista gången i grundserien och där det segrande laget från denna match får ses som det lag med störst chans att knipa den så attraktiva andraplatsen i serien som innebär spel i damallsvenskan Syd/västra.

Damettan/NDHL Västra Har dominerats av Färjestad BK som även de gått obesegrade genom serien hittills efter sina 16 spelade matcher och med 4 matcher kvar att spela lutar mycket åt att det blir Färjestad BK som vinner serien. Bakom seriesuveränen finner vi Falu IF vilka ser ut att bli det lag som kommer att följa med Färjestad BK till damallsvenskan Syd/Västra då de i skrivande stund har spelat hem 36 poäng på sina 16 spelade matcher och har ett försprång till serietrean SHK Hockey Club på 13 poäng.

Damettan/NDHL Östra Vanns av Södertälje SK som gick obesegrade igenom grundseriens 10 matcher och detta med en målskillnad på hela 77 plusmål! Andraplatsen i grundserien knep Hammarby IF som spelade hem 21 poäng på sina 10 matcher medan tredjeplatsen belägrades av Haninge Anchors som på sina 10 matcher knåpade ihop 18 poäng. Dessa 3 lag har nu satt igång ett ”förkval” där de 3 lagen gör upp om 2 platser för spel i damallsvenskan Östra/Norra. Lagen möter varandra 3 gånger och de 2 bästa lagen går som nämnt vidare till damallsvenskan Östra/Norra! I Skrivande stund har de respektive lagen hunnit spela 2 matcher vardera och leds av södertälje som vunnit båda sina matcher, de följs av Hammarby IF som vunnit en match och på tredjeplatsen finns Haninge Anchors som inlett med 2 förluster.

Damettan/NDHL Norra Har dominerats av Skellefteå AIK som även de har gått obesegrade igenom serien hittills där det enda poängtappet man haft under säsongen kom på hemmaplan mot Luleå HF som man då besegrade efter straffläggning. Laget står med största sannolikhet som serievinnare när grundserien är färdigspelad. Andraplatsen och den så attraktiva platsen till damallsvenskan Östra/Norra har belägrats av IF Björklöven som på sina 19 spelade matcher har spelat hem 31 poäng och med detta sagt är de också det lag som kommer att följa med Skellefteå AIK till spel i damallsvenskan Östra/Norra

Trots att allt inte riktigt är 100% klart om vilka lag som kommer att ingå i de respektive damallsvenskorna så tar vi oss en liten förhandstitt på serien utifrån hur det ser ut i skrivande stund…

Damallsvenskan Södra/Västra De båda seriesuveränerna från sina respektive serier Frölunda HC (damettan Södra) och Färjestad BK (damettan Västra) får tvivellöst ses som favoriterna i denna damallsvenska och mycket talar för att dessa två lagen också slutar på första respektive andraplatsen när serien spelats färdigt. Där bakom kommer utmanarna att infinna sig i form av IF Troja-Ljungby eller IF Malmö Redhawks från södra damettan och Falu IF från västra damettan. Sett till det stora hela är magkänslan att det lag som kommer att kunna utmana om andraplatsen i serien är det lag som tar sig vidare från damettan södra då de båda upplevs som något starkare än tvåan från damettan västra Falu IF.

Damallsvenskan Östra/Norra Det lutar åt att denna serie kommer att bli något tightare än damallsvenskan södra/västra då alla lag som kommer delta kommer vara någotsånär likbördigt slagkraftiga… men när det väl kommer till kritan så bör de respektive seriesuveränerna från damettans grundserier Skellefteå AIK (damettan norra) och Södertälje SK (damettan östra) ses som något större favoriter än övriga deltagande lag! Men såväl IF Björklöven som Hammarby IF eller Haninge Anchors (beroende på vilka som går vidare från öst) besitter slagkraft för att kunna utmana om andraplatsen i serien och det är inte omöjligt att det kommer att avgöras på målskillnad om vilka lag som tar sig vidare. Därmed också sagt att det kommer krävas topprestation i varje match från alla de deltagande lagen i serien för att de i slutändan ska vara ett av de 2 lag som tar sig vidare till kvalspelet till SDHL.

damhockey.SE vill önska alla er läsare God Jul och samtidigt passa på att önska alla damettan/NDHL lag stort lycka till i jakten på en SDHL plats!