Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

SDHL

Helgens omgångar i SDHL

Mycket hinner hända under en vecka och till helgen har vi något färre matcher som spelas, då mycket talar för att Göteborg HC drar sig ur SDHL på grund av ekonomiska problem…

Det är fortsatt oklart exakt hur det kommer att bli för Göteborg HC:S del, då besluta inte är taget gällande ärendet, men det vi vet är att under ”utredningen”/ beslutsfattandet så kommer Göteborgs matcher att ställas in tills vidare och därmed spelas det under helgen enbart på 5 matcher.

05/11/202212:00Linköping HC – HV 71
15:30AIK – Brynäs IF
17:30SDE HF – Leksands IF
06/11/202216:10SDE HF – Brynäs IF
13:00Djurgårdens IF – Leksands IF

Linköping HC – HV71 ett hett derby väntar mellan dessa lag och det brukar för det mesta bli tuffa och tighta tillställningar lagen emellan. Båda lagen är i stort behov av poäng och det lag som bör va mest desperata för att erövra poängen det spelas om är HV71 som fortsatt ligger under kvalstrecket (visst finns Leksands IF inom räckhåll och på samma poäng, men de har också en match mindre spelad). För Linköping HC:s del så gäller det att kämpa till sig ett något större försprång till lagen som ligger hack i häl i tabellen och det skulle nog kunna vara ett skönt andrum att få inför landslagsuppehållet. Hemmalaget får fortsatt ses som favoriter, men det är med knapp marginal och om laget inte är på tå, finns det stor risk att småländskorna kliver segrande ur striden.

AIK – Brynäs IF Hemmalaget AIK ligger pyrt till i nedre delen av tabellen och är i stort behov av varje poäng laget kan kämpa till sig för att hålla sig undan kvalstrecket. Brynäs IF ligger desto högre i tabellen och innehar andraplatsen och om de ska ha fortsatt hugg på serieledande Luleå HF så är detta en väldigt betydelsefull match för deras del. Bortalaget är relativt klara favoriter i mötet, men samtidigt finns såväl desperationen efter poäng som att forna Brynäsmålvakten Ellen Jonsson i AIK och hon vill säkerligen sätta käppar i hjulet för sitt gamla lag och deras planer om att jaga förstaplatsen. Det är första gången lagen möts denna säsong vilket gör matchen än mer oviss och om inte bortalaget får hål på sin forna målvakt i ett tidigt skede är det inte omöjligt att hemmalaget går segrande ur striden.

SDE HF – Leksands IF en jämn och tuff match är att vänta där mycket kommer att handla om den bästa målvakten för dagen… SDE har på sistone fått lite luft under vingarna och kommit igång ordentligt med målskyttet medan motståndarna Leksands IF fortsatt har det trögt på den fronten, vilket även det får ses som en fördel för hemmalaget. Men Leksands IF som ligger precis ovanför kvalstrecket har säkerligen planer på att försöka skapa sig några poängs försprång mot de jagande lagen precis bakom dem i tabellen och därmed tror vi att de kommer att sälja sig dyrt. SDE får ses som favoriter i matchen, men det är inte med mycket och om hemmalaget inte är på tå från start kan det hända att Leksand är det lag som går vinnande från kampen.

SDE HF – Brynäs IF senast lagen möttes blev det en ordentlig överkörning då Brynäs vann på hemmaplan med klara 7-0… detta kommer nog inte upprepa sig denna gång då hemmalaget borde vara fyllt av revanschlusta för att visa att det inte är så stor skillnad mellan lagen. Men ska SDE kunna gå segrande ur denna match så kommer det krävas ett vasst målskytte likväl som en tight och stabilt försvarsspel. För bortalaget Brynäs del så är det den fortsatta jakten på förstaplatsen i tabellen som ligger som motivation och skulle laget gå segrande ur sina båda matcher under helgen ligger man bara 1 poäng bakom serieledande Luleå HF inför landslagsuppehållet, vilket skulle kunna skapa lite extra press på serieledarna. Bortalaget ses som stor favorit i matchen, men får SDE spelet att stämma är det inte omöjligt att det kommer bli en jämn match.

Djurgårdens IF – Leksands IF För att kunna ha fortsatt hugg på andra och tredjeplatsen i tabellen så står mycket på spel för hemmalaget och det borde vara en motivationsmorot som heter duga! Laget har hittills visat upp att de är solitt och att de håller en hög och jämn nivå samt att det inte är en tillfällighet att de befinner sig på övre halvan av tabellen. Laget snittar lite över 3 mål per spelad match vilket får ses som godkänt och blickar vi mot motståndarna Leksands IF har de ett målsnitt ( I skrivande stund) på 1,5 mål per match… vilket talar till hemmalagets fördel. Bortalaget har som nämnt haft det tufft med målskyttet och om man ska gå segrande ur matchen behöver man nog åtminstone fördubbla sitt målsnitt för att det ska vara realistiskt med en fullpoängare. Djurgårdens IF får ses som favorit i matchen med knapp marginal och det är inte omöjligt att bästa målvakt för dagen är det som avgör åt vilket håll poängen hamnar.