Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

Buffalo Beauts

Första månaden i Buffalo

Hello again from Buffalo,

Det har nu gått lite mer än 1 månad sedan jag flyttade tillbaka till Buffalo för min andra säsong. Förra säsongen bodde jag med tre lagkamrater i ett stort hus lite utanför centrala Buffalo men i år valde jag att bo ensam. Jag bor denna säsong i en lägenhet downtown i Buffalo där de flesta i laget bor. När jag först valde att signa för Buffalo Beauts förra året fick jag mycket hjälp av vår general manager, Nate Oliver, att hitta ett bra boende. Man får stå för kostnaderna för sitt boende själv men jag har fått bra hjälp från Nate att hitta olika boenden samt tips om vilka områden som är bättre att bo i än andra.
Avstånden här i USA är större än man tror så enligt mig är bil ett måste för att ta sig till ishallen, gymmet, mataffärren etc. Min första säsong hade jag ingen egen bil men två av mina rumskamrater hade bilar och då blev det att vi ofta samåkte och i de fall jag behövde fick jag låna en av bilarna.
Men på ett eller annat sätt rekommenderar jag att man har tillgång till en bil och det var nog den biten jag upplevt varit knepigast att lösa. Nu har jag haft turen att jag får hyra en bil av en anställd inom klubben så det har fungerat väldigt bra för mig detta år.

Så vad har hänt under de veckor jag varit här? Vi började säsongen med en tre dagar training camp som innehöll isträningar, fystester men även mycket teambuilding aktiviteter för att lära känna varandra och bygga en stark grupp.
Sedan har vi börjat träna utifrån vanligt schema där vi har isträning tis-fre samt ett gemensamt gympass på tisdagar. Vi har sedan haft några lediga helger men även spelat tre träningsmatcher.
Träningsmatcherna vi spelat var mot två av lagen i vår liga, Metropolitan Riveters och Connecticut Whale. Alla matcherna har varit bortamatcher så det har varit en hel del timmar på buss men kul att se andra delar av USA och även de andra lagens arenor. Riveters har en ny hemmaarena denna säsong och den är väldigt speciell då den ligger mitt i ett shoppingcenter som heter American Dream.

Isytan i shoppingcentret American Dream

Matchen mot Connecticut spelades på Long Island, i New York Islanders träningsarena, och de hade bjudit in fler flicklag som var där och kollade så det var väldigt roligt att se hur entusiastiska alla små tjejer var att få se sina förebilder spela match på deras egen hemmaplan.

Träningsmatch mot Connecticut Whale

Tyvärr har jag haft en envis skada som hållit mig borta från isen i några veckor och gjorde även att jag missat våra träningsmatcher, men jag har kört på med rehab och fysträning samt varit med runt laget vid träningar och matcher. Nu har jag kunnat kliva på is igen och har varit med på tre träningar och jag känner att de veckor jag vilat gjorde mycket för läkningen av min skada.
Utanför hockeyn har jag umgåtts med lagkamrater, vänner, sett Niagarafallen, besökt SPCA som är ett animal shelter, firat Halloween som för övrigt är mycket större här än hemma i Sverige. Överallt har folk dekorationer på sitt hus och sin tomt, en del har verkligen gått all in.

Custome contest på vår träning

Om en vecka har vi seriepremiär hemma mot Montreal, vilket ska bli väldigt kul och spännande!
I nästa inlägg tänkte jag gå in mer på hur en vanlig vecka ser ut för mig här och jag hoppas självklart ni vill fortsätta följa med mig på min säsong här i Buffalo.

Besök vid Niagarafallen

Tack & på återseende!

/Lollo