Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

SDHL

Inför helgens SDHL och NDHL

Under helgen spelas det 9 matcher i SDHL… Under fredagen bjuds vi på ett hett derby mellan Brynäs IF och Leksands IF som startar helgens omgångar!

21/10/202219:00Brynäs IF – Leksands IF
22/10/202212:00Luleå HF – HV 71
15:30AIK – Linköping HC
16:00Djurgårdens IF – SDE HF
16:00MoDo Hockey – Göteborg HC
23/10/202212:00Luleå HF – HV 71
13:00AIK – Djurgårdens IF
15:30Linköping HC – Leksands IF
16:00MoDo Hockey – Göteborg HC

Brynäs IF – Leksands IF Ett härligt derbymöte inleder helgens SDHL omgångar och senast lagen möttes blev det ett oavgjort resultat där Brynäs IF sedan kunde gå vinnande ur striden efter att ha avgjort i overtime och därmed spelat hem ”bonuspoängen”. Brynäs innehar i skrivande stund andraplatsen i tabellen och för att såväl försvara den som att kunna fortsätta jakten på serieledande Luleå HF är det lite av en ”kniven mot strupen” match för hemmalaget. För bortalaget gäller nästan samma sak, då dalkullorna behöver vinna derbyt för att kunna hålla sig borta från kvalstrecket.

Luleå HF – HV71 Vi bjuds under helgen på dubbelmöte lagen emellan när serieledande Luleå HF tar emot bottenlaget HV71. Trots att tabellplaceringen skiljer sig rejält likväl som antalet inspelade poäng hittills talar mycket för att det ska kunna bli två jämna matcher lagen emellan. HV71 kämpar fortsatt för att erövra sin första vinst under ordinarie tid medan Luleå HF fortsatt är obesegrade… samtidigt behöver HV71 alla poäng de kan samla ihop för att kunna ta sig över kvalstrecket och kunna närma sig säker mark.

AIK – Linköping HC Båda lagen har startat säsongen på ett mindre lyckat sätt och är indragna i striden kring kvalstrecket. Inget av lagen har heller funnit stabilitet i sitt grundspel och mycket talar därför för att det kan bli en något stökig match blandat med mycket spel i mittzon. De båda lagen är i stort behov av poäng och det lutar åt att det kommer att kunna bli det lagets målvakt som är bäst för dagen som avgör till sitt lags fördel.

Djurgårdens IF – SDE HF Ett hett derby där hemmalaget får ses som favoriter… Djurgården har startat säsongen bra och hakar på lagen i toppen medan SDE har blandat lite väl mycket i sina prestationer, ibland strålande och ibland raka motsatsen. för Djurgårdens del står mycket på spel för att inte tappa alltförmycket mark gentemot Brynäs på andraplatsen i tabellen medan SDE behöver vinna för att inte bli indragna i kampen runt kvalstrecket.

MoDo Hockey – Göteborg HC Vi bjuds under helgen på dubbelmöte lagen emellan där hemmalaget får ses som stora favoriter… men kom ihåg att Göteborgs HC har börjat få ordning på sitt spel och senast tog man en stor skalp då man besegrade Leksands IF på bortaplan, så inget är avgjort på förhand! MoDo Hockey har dock startat säsongen relativt bra och de innehar i skrivande stund tredjeplatsen i tabellen, vilken de förmodligen är intresserade av att få behålla, därmed bör allt annat än 6 poäng från helgens matcher en besvikelse för hemmalaget. Göteborgs HC däremot har allt att vinna och skulle laget lyckas kämpa till sig minst 3 poäng finns det en teoretisk chans att man kan klättra upp ovanför kvalstrecket, vilket bör vara en rejäl morot för gästerna.

AIK -Djurgårdens IF Ytterligare ett derby där gästande Djurgårdens IF får hållas som favoriter! AIK har inte riktigt fått igång målskyttet medans Djurgården har ett hyggligt målsnitt per spelad match. Derby är alltid derby och mycket kan hända, vilket får oss att se matchen i matchen det vill säga målvaktskampen som avgörande för vilket lag som kommer gå segrande ur striden.

Linköping HC – Leksands IF Två lag som inlett säsongen trevande och där målskyttet varit den största problematiken för båda lagen. Det hela känns som en väldigt öppen historia där det antingen kommer att bli väldigt målsnålt eller så kommer det bli målkalas! Inget av lagen har riktigt landat sitt grundspel och hittat tryggheten i spelet över 60 minuter vilket talar för en svängig matchbild. Det lag som lyckas bäst i offensiven är förmodligen det lag som kommer gå segrande från matchen, men mycket pekar på att det kan bli en övertids och eventuellt straffläggning som avgör tillställningen.

I NDHL spelas hela 17 matcher under helgen enligt följande:

21 okt.19:00Hvidovre IK – IF Troja-Ljungby
19:00IF Malmö Redhawks – Linköping HC 2
20:00Hovås HC – Frölunda HC
22 okt.15:30Skellefteå AIK – MoDo Hockey
16:00Luleå HF – Timrå IK/Sundsvall
16:00Västerås IK – SHK Hockey Club
17:00Färjestad BK – Falu IF
23 okt.11:00Sandvikens IK/Brynäs IF – Mora IK
12:00Skellefteå AIK – Timrå IK/Sundsvall
13:30Linköping HC 2 – IF Troja-Ljungby
13:30Haninge Anchors HC – Tullinge TP HC
14:00Frölunda HC – Vänersborgs HC
14:00Karlskrona HK – Hvidovre IK
14:05Luleå HF – MoDo Hockey
16:00Hovås HC – IF Malmö Redhawks
17:30Hammarby IF – Södertälje SK
18:30Almtuna IS – SDE HF 2

Det har spelats olika antal matcher i de olika damettan/NDHL serierna… men de lag som visat framfötterna änsålänge är Frölunda HC och IF Troja/Ljungby i södra serien, Färjestads BK och Falu IF i den västra serien, Södertälje SK och Haninge Anchors i östra serien samt Skellefteå AIK och IF Björklöven i den norra serien.

damhockey.SE ser fram emot en härlig hockeyhelg och önskar alla lag från såväl SDHL som damettan/NDHL lycka till i sina respektive matcher samt vill vi passa på att påminna er läsare om att ni kan hänga med i liveresultatrapporteringen här på sidan under helgen för att hålla er uppdaterade om hur det går i de olika matcherna i de olika serierna!