Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

DAMHOCKEY

Dags att Ansöka

Det börjar närma sig tiden på året då det är dags för att ansöka om att få delta i Swedish Viking Queens…

Den ”5 oktober öppnas ansökningen för att bli en av spelarna som blir uttagen att representera Swedish Vikings Queens, vilket är en fantastisk möjlighet för alla damspelare som är över 21 år att få representera laget och den svenska flaggan internationellt. Årets turnering går av stapeln i Dubai under April och går under namnet ”Dubai International Ice Hockey Tournament”. Det kommer att vara ca 30 lag som deltar från över 12 olika nationer. Turneringen är indelad i olika divisioner, där Swedish Vikings Queens deltar i en av dem.

Till just damlaget kan alla tjejer (oavsett vilket nivå man spelar på) ansöka, så det spelar ingen roll om du spelar i SDHL, Damettan/NDHL, damtvåan eller andra serier, då det är äventyret och upplevelsen det fokuseras på, inte bara resultatet. Däremot måste du som vill ansöka vara 21 år eller äldre!


I Förra årets upplaga av laguppställningen för Swedish Vikings Queens återfanns flertalet kända och välmeriterade damspelare… bland annat deltog Lovisa Berndtsson, Tina Engström, Melinda Olsson och Sophie Johansson!

Tillsammans ges alltså ett antal spelare från olika nivåer möjligheten att kunna avsluta säsongen gemensamt med ett oförglömligt minne att bära med sig!

För att ge ytterligare lite motivation till att ansöka föreslår vi att ni kikar på denna video som är en ”teaser från hur det såg ut förra året!

För att komma till ansökan klickar ni här!