Connect with us
[smartslider3 slider="1"]

Dreamleague

Världspremiär!!!

Idag startar SDHL och därmed är det världspremiär för Dreamleague – den första dreamtem/fantasyligan för damhockeyspelare…

Det har äntligen blivit dags för en ny hockeysäsong då SDHL idag drar igång med den första omgången av grundserien! Det är full omgång och alla tio lagen spelar därmed sin första tävlingsmatch för säsongen. Matcherna har nedsläpp klockan 19.00 och dagens omgång består av följande matcher:

Göteborg HCMoDo Hockey
HV 71Luleå HF
Leksands IFBrynäs IF
Linköping HCSDE HF
Djurgårdens IFAIK

Men än mer intressant är att i och med att SDHL startar så är det även världspremiär för svensk damishockeys första dreamteam/fantasyliga – Dreamleague som därmed också drar igång!

Till säsongen 2022/2023 har det anmälts 30 lag som därmed gör upp om Titeln av att bli den första Dreamleague vinnaren någonsin. Tävlingen i sig är baserad på hur spelarna presterar i verkliga livet under grundseriens 36 omgångar och utifrån spelarens prestation räknas poängen därefter om till dreamleaguepoäng utifrån ett unikt framtaget poängsystem baserat på flertalet parametrar för utespelare och målvakter.

Dreamleague är skapad och ägs av damhockey.SE och är en onlinebaserad tävling med syfte att öka och stärka intresset kring svensk damishockey, genom att ta såväl nya som gamla supporters närmare idrotten.

damhockey.SE vill härmed önska alla deltagare som valt att vara med i dreamleague säsongen 2022/2023 stort LYCKA TILL! Må bästa coach vinna!!!