Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

Nyheter

Dreamleague – Sista chansen!

Damhockey.se kan med stolthet presentera och lansera den första dreamteam-funktionen för svensk damishockey, nämligen Dreamleague!

Ligan har sitt fokus på spelarna i svensk damishockeyns högsta liga – SDHL och det är utifrån de aktiva spelarna i SDHL som deltagarna köper och skapar sitt dreamleague lag.

Dreamleague är en onlinebaserad fantasyliga som likväl en tävling som en funktion med syfte att öka och stärka intresset kring svensk damishockey, genom att ta såväl nya som gamla supporters närmare idrotten och samtidigt vara ett extra spänningsmoment för dreamleague deltagarna i sin entusiasm för svensk damishockey och svenska damhockeyligan.

Poängen som ditt lag och dina spelare erhåller baseras på hur spelarna presterar i verkliga livet och när de spelar sina matcher i SDHL:s grundserie som startar 16:e september 2022 och med sista omgången 26:e februari 2023… dessa poäng omvandlas sedan till dreamleague poäng utifrån en poängtabell som skapats unikt för dreamleague. Hur poängen omvandlas finner du HÄR!

Ta chansen att delta i dreamleague för att på så vis kunna utmana och tävla mot såväl vänner, familj som mot andra fans och damishockey intresserade personer! Registrera dig och delta i tävlingen genom att klicka HÄR!

damhockey.SE ser fram emot en ny häftig SDHL säsong där vi hoppas att dream league kommer att vara en uppskattad tävling bland gamla som nya läsare”Lets Drop The Puck!”