Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

FÄRJESTAD DAMETTAN

Profilkollen Färjestad BK

Väl i Karlstad för att ordna med föreningskollen så passade vi på att ta oss ett snack med Färjestad BK:s Elin Benn som därmed blev föreningens representant till profilkollen…

Hur många säsonger har du spelat i Färjestad BK?

Detta blir min fjärde säsong i Färjestad!

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? Vilka är dina styrkor och svagheter?

Jag skulle nog lyfta fram mitt spelsinne som min starkaste egenskap på isen, puckskickligt med ett bra skott. Svaghet just nu är skridskoåkning & spänst då jag inte kunnat köra benträning på 7 månader efter knäskadan.

Hur skulle du beskriva och vad kännetecknar din förening och ditt lag?

Jag skulle beskriva Färjestad som en professionell förening. Sedan 2 säsonger tillbaka så har det verkligen tagit fart där både ledningen & spelarna är medvetna om vad som gäller för att gå upp i SDHL.

Vad har du för målsättning inför kommande säsong?

Just nu är det att så fort som möjligt ta mig tillbaka i matchform. Knät är inte 100% återställd så jag rehabar för fullt. Jobbar väldigt mycket med det mentala för att ha målet i sikte att kunna spela denna säsong! Tills att jag är spelklar så kliver jag in i en ”mentor” roll där jag försöker hjälpa de unga spelarna att finslipa detaljer samt vara en hjälpande hand till hela laget för att vi ska nå vårat mål!

Vad tycker du att ditt lag och förening bör ha för målsättning kommande säsong?

Våran målsättning är att vinna serien, gå Vidare till playoff för att sedan gå upp i SDHL!

Vilken motståndarspelare tycker du mest respektive minst om att möta och varför?

Oj svår fråga, jag känner inte till så många spelare i västra serien då jag är uppvuxen i Stockholm. Däremot ser jag fram emot att möta mina gamla lagspelare från Leksand som är Elin Lundberg, Cecilia Östberg & Madde Hall. Det är bra hockeyspelare så det kommer bli jäkligt kul att möta dom igen!

Vilket motståndarlag tycker du mest respektive minst om att möta och varför?

Det händer lite nytt i våran serie med lag som lämnat samt tillkommer. Ser fram emot att möta Falu IF då de har en trupp med föredettingar till landslagspelare.

Vem är din förebild inom damishockeyn och varför?

När jag var ung så hade jag Danijela Rundqvist som förebild för hennes hårda arbete då att även som underdog så lönar det sig med hårt slit både på och av isen! Nu på äldre dar är det Maria Rooth för hennes ledarskap i olika sammanhang.

damhockey.SE vill tacka Elin och önska henne och henne Färjestad BK stort lycka till i jakten på en SDHL plats!