Connect with us
[smartslider3 slider="1"]

Vänersborg HC Damettan

Profilkollen Vänersborgs HC

I samband med föreningskollen tog damhockey.se sig ett snack med Vänersborgs HC:s Nora Oskarsson som därmed blir föreningens bidrag till profilkollen…

Hur många säsonger har du spelat i Föreningen?

Det blir min första säsong i Vänersborgs HC då det är en nystartad förening på damsidan som tagit över Trollhättans verksamhet där jag spelat de senaste sex säsongerna samt varit lagkapten de senaste två säsongerna i Trollhättefallens HC

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? Vilka är dina styrkor och svagheter?

Jag skulle säga att mina styrkor på isen är mitt spelsinne och lugn. Jag hoppas även kunna bidra till go stämning i laget och bra laganda!

Hur skulle du beskriva och vad kännetecknar din förening och ditt lag?

Vänersborg känns som en trygg klubb med bra sammanhållning och starka eldsjälar som jobbar för föreningens bästa!

Vad har du för målsättning inför kommande säsong?

Min målsättning för säsongen är att tillsammans med mina gamla samt nya lagkamrater skapa en bra sammanhållning och ett samspel på och utanför isen! Detta för att vinna så många matcher som möjligt och ha en riktigt rolig samt lärorik säsong tillsammans!

Vilken motståndarspelare tycker du mest respektive minst om att möta och varför?

Det finns många skickliga spelare i serien men jag tror framförallt Frölundas spets kommer bli farlig att möta med spelare som bland annat Michelle Karvinen och Hanna Olsson!

Vilket motståndarlag tycker du mest respektive minst om att möta och varför?

Damettan södra är en serie med många duktiga lag och en riktigt stark topp! Tidigare säsonger har det varit ett lag som stuckit ut kunskaps mässigt och det är Malmö! I år tror jag även Troja Ljungby samt Frölunda kommer ha riktigt starka spetsar!  

Damhockey.se vill tacka Nora Oskarsson och önska henne och hennes Vänersborgs HC stort lycka till kommande säsong!