Connect with us
[smartslider3 slider="1"]

DAMHOCKEY

8000 Unika besökare på damhockey.SE

2018 grundades damhockey.SE och har sedan dess levererat nyheter och information ifrån damhockeynsvärld…

När mitt företag köpte damhockey.SE 2020 var det max ett hundratal unika besökare som läste våra artiklar, nyheter och information som sajten tillhanda höll och delade. Mitt mål var att införa en långsiktig plan där vi successivt skulle jobba upp antalet läsare och intresset för damhockeyn. Vi kan inte mäta oss med de stora nyhetsaktörerna, men idag kan vi stolta berätta att de sista två månaderna och dagarna har vi verkligen maxat detta och haft dryga 8000 unika besöker som läst våra nyheter samt information.

Därför vill jag passa på att rikta ett Stort Tack till våra läsare. Det är tillsammans med Er vi på damhockey.SE utvecklas.

Detta är fantastikt roligt och är ytterligare ett bevis på att damhockeyn är på fram mars!
Men det har verkligen sporrat oss på damhockey.SE att fortsätta att utveckla sajten och konceptet för damhockey.SE

Därför kan vi med glädje presentera en rad nyheter och kommande funktioner på sajten!

Många har ställt mig frågan som ägare av sidan, varför har du inte gjort ”Plus artiklar” ? du måste tjäna pengar på detta!

Mitt svar är väldigt enkelt, vi måste komma ihåg att damhockeyn fortfarande är väldigt ung samt fortfarande befinner sig i en uppbyggnadsfas vilket gör i mina ögon och i min mening att damhockeyn behöver all exponering och publicitet den kan få.

Vi på damhockey.SE tycker istället för att låsa ute våra läsare med ”plus artiklar” att det är bättre att hitta andra lösningar och vägar till att finasiera vårt driv och vidareutveckling.

Under Mars samt April genomfördes ett plattforms byte där t ex den grafiska layouten förändrats samt ökat tillgängligheten av nyheter och information i de olika nyhetskanalerna vi använder oss av. Bland annat inledes ett samerbete med Sportbloggarna som gjort oss mera synliga och tillgängliga.

En del av det nya plattformsbytet har redan tagit form som t ex Scoreboarden som ni finner överst på sidan. Detta testades redan delvis under slutspelet då vi kunde presentera Liveresultat samt statiska resultat ifrån matcherna. I en förläning kommer vi även att kunna presentera mål, assist och utvisningar.

Det ger oss också möjligheten att t ex välja ut t ex. veckans eller månadens match som vi kommer att följa lite extra närmare och livereferera direkt på sajten.

Scoreboard

En annan nyhet är att vi kunnat mat in spelartrupperna i vårt nya system vilket gör att vi kommer kunna presentera spelarrosters för respektive lag i SDHL. Målet är sedan på sikt att kunna presentera NDHLs lags spelarrosters, men det kommer inom sin tid.

DREAM LEAGUE
Vi kan stolta presentera ”Dream League”
Detta tackvare att vi kunnat matat in SDHL lagens spelarrosters i vårt system. Det gör nu att vi tar nästa steg i vår vidare utveckling genom att skapa en ”Dream League” där läsarna kommer kunna vara med och tävla mot andra läsare genom att sätta ihop sitt dream leauge som kommer att bestå av 1 målvakt, 2 backar samt 3 forwards. Mera om detta kommer att gå att läsa på dreamleague.se vad det gäller regler och annat men just nu är sajten under uppbyggnad. (Nedan får ni en smygtitt på sidan)

Screenshot

BLOGGARE

Tillkommande säsong kommer vi att få följa med en spelare som är heltidsproff, bor och spelar i den amerikanska proffsligan. Det kommer handla om hur det är att vara heltidsproffs som tjej, helt enkelt en inblick i deras vardag med träning, uppladdning och matcher och vem vet om det blir ett och annat galet upptåg med.

Dock väljer vi att inte presentera spelaren än utan detta görs i en separat artikel med en stor intervju som kommer senare i sommar.

”The Lockerroom”


Och det är nu ni ska tänka vad tusan är ”The Lockarroom” en skräckfilm ?
Det Absolut inte en skräckfilm, jag har jobbat inom damhockeyn i över ett decenium där jag till skillnad ifrån många andra haft fördelen och privilegiumet både med NDHL lag samt SDHL lag där jag fått varit med och se och lära på mycket nära håll hur man jobbar dels i de mindre klubbarna men även i de storaklubbarna.

Genom åren har jag ofta fått höra att många fantastiska idiellt hårt arbetande människor kört fast, man tappar orken och lusten att arbeta med dam och flickhockeyn.
Många gånger är det naturligtvis av olika anledningar men jag ser ändå en rödtråd i detta och det är att man ofta känner sig väldigt ensam i det man gör.

Därför håller vi just nu i skrivandestund på att utveckla en community för våra fantastiskt hårt arbetande ledare, coacher, instruktörer, föräldrar, ”you name it” inom dam och flickhockeyn ute i landet. Helt enkelt en möteplats digitalt där vi kan ventilera i de olika grupperna, forumena samt den övningsbank som vi på damhockey.SE hoppas att ni vill var med att bygga upp.

Communityn kommer att öppna i slutet på augusti.

”The Lockerroom”, är helt enkelt en plats för erfarenhetsbyte.

Till alla våra läsare riktar vill jag återigen rikta ett fantastiskt STORT TACK, Tack för ert stöd!
Önskar Er alla en Glad Midsommar så ber vi om att få återkomma med ännu mera nyheter kring damhockey.SE efter midsomar. På återseende!