Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

DAMETTAN

Playoff 1

Damhockeyallsvenskan är nu färdigspelad och det står nu klart vilka lag som tagit sig vidare från första delen av kvalspelet till SDHL som nu övergår till en playoffserie.

De lag som tagit sig vidare från respektive serie (damhockeyallsvenskan norra och södra) är enligt följande Malmö Redhawks, Hammarby IF, Södertälje SK, Skellefteå AIK, IF Björklöven och Färjestads BK. Dessa lag kommer nu gå in i fas två av SDHL kvalspelet tillsammans med två kvalande lag från ett regional förkval till playoffserien, vilket i slutändan visade sig bli SHK Hockey Club från damettan västra samt Haninge Anchors från damettan östra.

För att bestämma vilka som skall möta vilka i playoffspelet har det beslutats att de 4 högst rankade lagen väljer motståndare från de 4 lägst rankade lagen, där de spelar en matchserie i bäst av 3 matcher. De högst rankade lagen börjar med bortamatch för att sedan ha 2 hemmamatcher.

Matchserierna i playoff 1 kommer att se ut som följande efter att respektive topp 4 lag valt sina motståndare:

Matchserie 1Skellefteå AIKSHK Hockey club
Matchserie 2Malmö RedhawksHaninge Anchors
Matchserie 3Färjestads BKSödertälje SK
Matchserie 4Hammarby IFIF Björklöven

Vinnande lag från de respektive playoffserierna är sedan kvalificerade för spel i playoff 2, där högst rankat lag väljer motståndare från någon av de vinnande lagen som är rankat som nummer 3 och 4 i en playoffserie i bäst av 3 matcher, där högst rankat lag börjar med bortamatch för att sedan ha två hemmamatcher..

Vinnarna från playoff 2 är sedan kvalificerade för kval till SDHL, där det lag som slutar på niondeplats i SDHL väljer sin motståndare, medan Göteborg HC från SDHL ställs mot det andra kvalificerade laget från playoff 2. Kvalspelet till SDHL spelas även det i bäst av 3 matcher, där de båda kvalande SDHL lagen börjar med bortamatch för att sedan ha 2 hemmamatcher, där de två vinnande lagen är kvalificerade för spel i SDHL säsongen 2022/2023

Damhockey.se vill önska alla kvalande lag ett stort LYCKA TILL i jakten på SDHL platserna till säsongen 2022/2023