Connect with us
[smartslider3 slider="1"]

Uncategorized

Göteborg presenterar ny coacher…

För tre dagar sedan lämnade huvudtränaren Göteborg, nu presenterar man nya coacher.

Ny ledartrojka kliver ombord…
Efter en turbulent tid och många frågor i luften så kliver nu en ny ledartrojka ombord. Vi ser med förhoppning fram emot resterande säsong, Vi får en bred erfarenhet och djup kompetens i den nya ledartrojkan som tar sig an den tuffa utmaningen att säkra kontraktet i SDHL.Vi ser och känner att möjligheten att ingjuta glädje, mod och energi finns där och det kommer också förhoppningsvis att ändra utfallet av det vi gör, det finns inga snabba förändringar men vi har målet klart och det avgörs i slutet mars, då ska vi vara som bäst.
De tre ledarna som nu kliver in och skall bära laget resterande del av säsongen är:

Huvudtränare: Henry Wilhelmsson, många års erfarenhet av ledarskap och spelarutveckling.
Ass.1 Hans ”Hasse” Hansson, besitter erfarneheter ifrån både nationell och internationell ishockey, 
Ass.2:  Micke Johansson, Tydlig ledare med god kunskap om detaljer och spelsystem.
Ledarna har idag 17.00 presenterats upp för laget.

Vi är trygga i den ledartrojka som tar sig an uppgiften och vi ser nu fram emot att som ett led i vår långsiktiga plan stänga denna säsongen med ett nytt kontrakt i SDHL säger sportchefen Mikael Gabrielsson.