Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

Silly Season

Spookys Silly Season XII

Många har gått på semester och därmed står det lite mer still i lagbyggena riket runt, samtidigt som vissa sliter hårt med att förlänga kontrakt samt finna nyförvärv av klass medan andra är nästintill klara med sina lagbyggen inför kommande säsong…

Djurgården IF – Har under lång tid legat lågt med värvandet vilket förvisso kan höra ihop med att klubben haft fokus på att finna en ny sportchef där klubben i slutändan kom överens med rutinerade och välmeriterade Johan Schillgard, som häromdagen kunde presentera sitt första nyförvärv som damansvarig då klubben värvat kanadensiska backen Kiana Wilkinsson från KRS Vanke Rays Shenzhen… där hon inte hade någon vidare säsong då hon gick poänglös från sina 16 spelade matcher men då hennes främsta styrka är det defensiva arbetet ter det sig relativt naturligt att man inte hamnar i poängprotokollet alltför ofta. Hursomhelst så kommer hon tveklöst stärka upp defensiven och vara enormt nyttig i såväl 5 mot 5 spelet som i Penaltykilling. Från KRS Vanke Rays Shenzhen har man även värvat den kanadensiska forwarden Hanna Miller som är en van nätkännerska och som vi med största sannolikhet kommer att få se i poängprotokollet ofta…föregående säsong gjorde hon 40 poäng på 30 spelade matcher. Något som dock kommer märkas tydligt offensivt är att föreningen har kommit överens med norskan Andrea Dalen om att gå skilda vägar då hon kommer representera Linköpings HC kommande säsong och här kommer sportchef Schillgard få jobba hårt för att fylla den luckan då hon under sina 5 säsonger för klubben gjort 266 poäng på sina 229 spelade matcher. Nu är det även klart vart föreningens stjärnmålvakt Lovisa Berndtsson tar vägen – hon tar till kommande säsong plats i NWHL laget Buffalo Beauts.

Linköping HC – Har gjort klart med poängstarka norskan Andrea Dalen som därmed presenterat sin återkomst till cluben där hennes ”sverigeäventyr” startade för lite mer än ett decennium sedan, närmare bestämt säsongen 2009/2010. Hennes återkomst kommer med största sannolikhet innebära än mer offensiv spets till en redan rejält offensiv line-up! Laget i sin helhet börjar ta form och rent matematiskt saknas endast en back, en forward och en målvakt för att man ska ha en klassisk 20+3 trupp… det skulle dock inte förvåna om dessa platser tillsätts av spelare som redan befinner sig i clubens ishockeygymnasium.

Göteborg HC – Har värvat ungerska Imola Horváth som de senaste säsongerna spelat för MAC Budapest… man har även förlängt kontraktet med Tjeckiska försvarsspelaren Tereza Radová, utöver detta har föreningen inte inkommit med något nytt sedan senaste updaten…. men vad vi har fått höra på ryktesvägar är att värvningen av Reideborn av någon anledning skapat såväl diskussion som splittring internt i föreningen, vilket självklart inte är bra! vi kommer följa utvecklingen med lupp för att hålla alla updaterade i största möjliga utsträckning. Trots att man redan nu har det namnstarkaste laget på pappret i föreningens historia, känns inte lagbygget helt klart då man enbart har 10 forwards vilket signalerar att klubben med största sannolikhet är på jakt efter minst 2 forwards till.

HV71 – Har förlängt kontraktet med Danielle stone som därmed kommer göra sin tredje säsong för föreningen kommande säsong. Klubben har även värvat nederländskan Savine Wielenga som de senaste två säsongerna spelat och varit poängmakerska i SDE… i rätt sällskap skulle hon kunna bli ett utropstecken offensivt och något för motståndarmålvakterna att ha ett extra öga på, inte minst med tanke på att klubben enligt general manager Peter Ekelund i första hand kommer använda henne som offensiv back!

AIK – Har gjort klart med Saana Valkama som föregående säsong hade en tuff resa med sitt Leksands IF som hon spelade för då och det blev endast 10 poäng på de 36 spelade matcherna… men med tanke på att föreningen försöker göra krafttag för att vinna mark i serien, har vi höga förhoppningar och förväntningar på att Valkama kan finna tillbaka till poängmakeriet och åtminstone dubbla fjolårets poängskörd. Föreningen har också kommit överens med Schweiziska backen Sarah Forster som även hon närmast kommer från spel med Leksands IF, hon är främst en defensiv back, men besitter även en del offensiva kvalitéer vilka skulle kunna bli nyttiga i special teams. Föreningen har även gjort ett spännande nyförvärv i form av amerikanskan Reagan Rust som inte spelade under fjolårssäsongen men som under sin tid på college med RIT och Boston university visat att hon gärna finns med i matchprotokollet dock såväl i utvisningsbåset som i poängstatistiken, men något som är extra positivt för klubben är att hon är van att spela både back och forward… där vår gissning blir att hon med största sannolikhet inleder säsongen som back då man i dagsläget bara har 6 kontrakterade backar.

SDE – Har som tidigare nämnt valt att gå skilda vägar med Savine Wielenga som till kommande säsong kommer representera HV71 istället… däremot har man deklarerat att man lyfter upp talangfulla backen Linnea Natt och Dag från de egna ungdomsleden och har skrivit kontrakt för kommande säsong med henne enligt sportchef Helene Åström

Brynäs IF – Har inte presenterat något nytt sedan senaste updaten men skall vara i fortsatt diskussione med Bouveng och Mrazova gällande förlängning av kontrakten, vilket skulle kunna vara de sista pusselbitarna att falla på plats gällande forwardssidan då föreningen i dagsläget bara har 10 kontrakterade forwards.

Leksand – Har som tidigare nämnt valt att gå skilda vägar med Saana Valkama som till kommande säsong kommer representera AIK istället… utöver detta inget nytt från klubben men rent matematiskt bör de vara på jakt efter åtminstone en back,en forward och en målvakt för att kunna presentera en 20+3 spelartrupp till säsongsstart.

Modo – Har vässat till offensiven genom en återkomst av Kaitlyn Tougas som efter en säsong med KRS Vanke Rays alltså väljer att återgå till föreningen där hennes SDHL äventyr startade säsongen 2017/2018. På sina 122 spelade matcher i SDHL har hon gjort 145 poäng, vilket är ett tydligt tecken på att kubben införskaffat sig ett rejält offensivt vapen till kommande säsong. Klubben har också deklarerat att Försvarsklippan Sofia Engström sadlar om från spelare till tränare och att hon kommer att vara involverad i Föreningens damettanlag.

Luleå HF – Deklarerade för några dagar sedan att de blir av med såväl Michela Cava som Emma Nordin till kommande säsong, då de beger sig på utlandsäventyr… detta har enligt rykte medfört att det knakat lite i fogarna internt! men trots tappet av dessa världsspelare har klubben fortsatt en stark line-up och vi väntar med spänning på att få se vilka som skall ersätta stjärnduon. Rktesmässigt har vi sedan tidigare hört att det ska finnas intresse för Brynäs stjärndou Bouveng och Mrazova, men huruvida det spåret/ryktet fortsatt är aktuellt eller ej kan vi i dagsläget inte konfirmera. Utöver detta står det nu också klart att Zsofia Jókai Szilágyi avslutar sin spelarkarriär efter sina fyra SM-Guld under sina sju säsonger i klubben.

Björklöven – Har värvat tjeckiskan Nikola Dýcková som närmast kommer från spel med HC Pribram de senaste 3 säsongerna där hon varit en pålitlig målgörerska.

Skellefteå – Har inte inkommit med någon information sedan senaste updaten men borde vara på målvakts och backjakt för att komplettera truppen

Färjestad BK – Är fortsatt på internationell jakt och ska enligt uppgift ha gjort klart med norska Kaja Ekle som de senaste säsongerna spelat för MoDo hockeys damettanlag.

Sandviken IK – Har gjort klart med skridskostarka och tekniskt skickliga Agnes Törnlund som de två senaste säsongerna representerat Leksands damettanlag utöver detta skall klubben vara i fördjupad kontakt med en poängstark forward med SDHL meriter…

Hammarby IF – Har kommit överens om förlängning med Cecilia Libassi som därmed kommer att göra sin sjätte säsong för klubben… utöver detta har man även valt att förlänga med Linnea Örnqvist som därmed kommer göra sin fjärde säsong i Hammarby.

Haninge Anchors – Har värvat såväl offensiv som defensiv skicklighet till backuppsättningen i form av isländskan Teresa Snorradóttir som dessutom har rutin från landslagsspel med Island.