Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

AIK DAMETTAN

Arbetsyta med AIK

Damhockey.se tog apostlahästarna och begav sig till Solna för att få koll på hur organisationen och bygget inför kommande säsong ser ut i damettanlaget AIK. För att få svar på alla våra frågor hade vi huvudtränare Camilla Sjöholm till vårt förfogande

Har ni kommit igång med lagbygget för säsongen 2021/2022? Om JA hur ser laget ut i dagsläget?

Vi har kommit igång väldigt bra och har idag en trupp som består av 18 utespelare och 3 målvakter. 

Vad är ambitionerna för er förening säsongen 2021/2022? 

Vår ambition är att hjälpa våra spelare att utvecklas så mycket som möjligt för att fler ska kunna ta steget till SDHL samt att utveckla vårt NIU. VI har även som ambition att få in fler intresseanmälning till NIU nästa säsong.Tävlingsmässigt är målet att placera sig så bra som möjligt i serien. 

Hur tänker ni när ni värvar spelare letar ni främst inhemskt eller blickar ni även internationellt när ni rekryterar? vad är mest intressant unga talanger eller äldre mer rutinerade spelare samt från vilken nivå/ vilka ligor rekryterar ni ( SDHL, damettan, damtvåaan eller internationellt).

Vi har valt att satsa på ett ungt lag med en majoritet av NIU-spelare. Vi letar därför efter spelare som håller en hög nivå på isen, har en bra inställning samt en bra attityd. Vårt mål är att utveckla unga tjejer både på och utanför isen för att de sedan ska kunna ta nästa steg för spel i vårt SDHL-lag.

Vem/vilka spelare i er förening bör fansen hålla ett extra öga på under säsongen 2021/2022?

Alla såklart! Vi har en otroligt ambitiös trupp med väldigt mycket kunskap. Det ska bli väldigt spännande att se vad vi kan lyckas med denna säsong. 

På vilka sociala medier kan fans följa er under säsongen 2021/2022 (bifoga länkar/adresser)? 

https://www.instagram.com/aikishockey/https://twitter.com/AIKishockeyhttps://www.facebook.com/aikishockeyhttps://www.instagram.com/aikhockeydamdiv1/

Hur ser damorganisationen i föreningen ut idag?

Sportchef / Huvudtränare SDHL – Jared Cipparone Assisterande Tränare / Fystränare SDHL – Snorri Sigburdbergsson Assisterande Tränare SDHL – Anna Borgqvist Fysioterapeut – Margrét Prebensdóttir Materialare – Benny Andersson Materialare – Rickard Regnell Materialare – Greger Gard Huvudtränare Div.1 – Camilla Sjöholm Assisterande Div.1 Damettan – Olle Öhrqvist Lagledare – Catherine ÖhrqvistMaterialare – Kadér Fraser Materialare – Jelena Cservjacsenko

Foto Mats Bekkevold

Hur många Dam/flicklag finns i föreningen? 

Två, vi och vårt SDHL lag. 

Hur arbetar föreningen aktivt för att öka intresset för damishockeyn i distriktet?

Vi inledde ett samarbete med Sundbyberg IK förra säsongen som vi kommer att fortsätta med även denna säsong.

Hur ser ni som förening på det arbete som just nu görs för att utveckla Damettan?

Vi ser att det läggs ner mycket arbete på att utveckla alla serier inom flick- och damhockeyn, vilket vi tycker är bra och helt rätt. Däremot gynnar inte nuvarande div.1s upplägg oss som har lag i SDHL. Det spelar ingen roll hur bra vi presterar, vi kommer aldrig kunna hamna i den bästa gruppen efter jul. Det är viktigt för oss att ha något att spela för då det stärker motivationen hos spelarna samt att vi i AIK hela tiden strävar efter utveckling.
Nu hoppas vi att vi får återgå till vanligt matchspel igen. Vi är extremt laddade!