Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

Silly Season

Spookys Silly Season VIII

Det har återigen blivit dags för en liten silly update från spooky som kan presentera en hel del nytt för såväl SDHL som Damettan…

Luleå HF – Det är fortsatt oklart hur det blir med kontraktsförlängningen för Emma nordin samt huruvidare Michelle Karvinen kommer skriva på för en återkomst till klubben… men vi då vi kan ha missat det tidigare vill vi påtala att klubben gjort klart med unga talangfulla Astrid Lindeberg som föregående säsong representerade SDE i SDHL

Brynäs IF – Har förlängt kontraktet med storväxta och rutinerade backen Ebba Strandberg som därmed kommer att göra ytterligare en säsong i föreningens färger. Föreningen har nu även bekräftat via sin hemsida vad damhockey.se påtalade redan i första silly season artikeln, nämligen att Felicia Frank, Maja Ålenius, Hilda Ljungberg och Stella Lindell erhållit utvecklingsplatser i föreningens SDHL-trupp.

HV71 – Det har sedan tidigare stått klart att föreningen tappar måldrottningen Kennedy Marchment och skall enligt uppgift vara på jakt efter ersättare…änsålänge har man inte funnit någon av samma kaliber men lagbygget fortsätter hursom och i dagarna gjorde klubben klart med Danska Emma Aller Mathiesen som de senaste säsongerna representerat Hvidovre där vi även kunnat skåda henne i svenska damettan södra.

Djurgårdens IF – Har rekryterat och presenterat välmeriterade och rutinerade Johan Schillgard som ny sportchef för damlaget, vilket av föreningen ses som ett stort steg för att lägga de grundfundament och det stabila ledarskap som föreningen vill bygga sin damverksamhet på. Utöver detta lägger vi till att Lova Blom, Julia Tärnblom, Olivia Sohrner och Selma Tyreskog fortsätter representera föreningen.

Linköping HC – Har inte presenterat något nytt sedan senast men ska fortsatt vara på jakt efter ersättare för Jennifer Wakefield och Gracen Hirschy som sedan tidigare bekräftat lämnar föreningen.

SDE – Har inte heller presenterat något nytt sedan senast men skall enligt säker källa ha fördjupad kontakt med en tidigare SM-Guld medaljör som eventuellt gör comeback.

Modo Hockey – Har gjort klart med förlängning gällande kontrakten med Fransyskorna Lore Baudrit och Marion Allemoz som båda därmed skrivit på för att representera föreningen för ytterligare en säsong.

AIK – Har funnit ett kanadensiskt offensivt tillskott till kommande säsong i form av Sarah-Eve Coutu-Godbout som för sitt universitetslag Quinnipac var en pålitlig poängmakerska. Föregående säsong representerade hon Toronto Six i NWHL där hon hann med att göra 3 poäng på 6 spelade matcher.

Leksands IF – Sportchef Alexander Bröms och huvudtränare Mathias Olsson pusslar fortsatt vidare med laget och skall enligt uppgift vara i fördjupad kontraktsdiskussion med Jennifer Wakefield samt ha gjort klart med 2 ytterligare importspelare som kommer att presenteras inom kort.

Göteborg HC – Har kommit överens med Johanna Kellander om spel för klubben till kommande säsong. Johanna kommer närmast från en säsong med danska Hvidovre men har även synts till tidigare i damettan södra med såväl Linköping, IF Troja Ljungby som Malmö redhawks. Föreningen har även förlängt kontraktet med Sandra Rannerud som därmed kommer göra sin andra säsong för föreningen sedan flytten från Luleå.

Damettan Silly

Hammarby IF – Har gjort klart med slovakiska landslagsspelarna Rebeka Sádecká och Lucia Záborská sprecis samt norska landslagmålvakten Linnea Holterud. Utöver det är föreningen övertygade om att de svenska spelarna som fyller på truppen kommer att tillföra mycket och göra laget ännu starkare

IF Troja/Ljungby – Har skrivit kontrakt med Mikaela Trobäck Paulsson som närmast kommer från spel med Karlskrona HK samt den unga talangen Emilia Krüeger som tagits in till det lokala ishockeygymnasiumet, hon spelade föregående säsong för malmö redhawks. Utöver dessa spelare har man även rekryterat in ledare i form av Mathias Pihlström och Peter Johansson som därmed förstärker ledarstaben.

Trollhättefallen HC – Har Sedan senast hunnit göra klart med backen Ebba Sidorsson samt Alma käll som skrivit på för ytterligare en säsong. Föreningen har även kommit överens med Emma Johansson om spel för trollhättefallen HC kommande säsong.

Södertälje SK – Har förlängt kontraktet med flertalet importspelare, närmare bestämt brittiska målvakten Emma Nichols, finländska forwarden Amanda Ingström, kanadensiska forwarden Madeleine Noonan samt slovenska forwarden Gaja Pezdir. Utöver detta har föreningen skrivit kontrakt med Polska forwarden Julia Skret.

Malmö Redhawks – Har förlängt kontraktet med forwarden Annie Svärd som därmed är klar för sin sjätte säsong för föreningen. samt kommit överens om en kontraktsförlängning med Mia Bau Hansen som därmed kommer göra sin fjärde säsong i föreningen.

Karlskrona – Har värvat den norska målvakten Marthe Kongstorp Johansen från Trondheimsklubben Wing Hockey

Färjestad BK – Har gjort klart med Josefin Lindström för ytterligare en säsong samt skall förlängning med Annie Parsons också vara färdig

Skellefteå AIK – Har skrivit utbildningskontrakt med de lokala lovande talangerna Lova Falkman och Evelina Arvidsson

Björklöven – Har förlängt kontraktet med kanadensiskan Kate Randazzo som därmed är klar att representera föreningen för ytterligare en säsong