Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

DAMETTAN

Spooky Silly Season del III

Tiden rullar på och SDHL-lagen bygger sakta men säkert kommande säsongs grund gällande sina lagbyggen

AIK – Har gjort klart med Agnes Åker som därmed lämnar Brynäs IF. I och med kontrakteringen av Agnes Åker lutar det mesta åt att AIK nu har funnit sitt Målvaktspar som ska ta AIK tillbaka till toppen. Klubben har även valt att förlänga kontraktet med Vilma Nilsson som därmed kommer att göra sin fjärde säsong i föreningen.

Djurgårdens IF – Det figurerar rykten om att Jennifer Wakefield kan dyka upp i djurgårdströjan till kommande säsong… finns det i slutändan någon substans i detta rykte så skulle det helt klart vara en förstärkning för klubben i deras jakt på ytterligare SM-guld. utöver detta kan vi även nämna att man har Alexis Mauermann och Alice Östensson vidare under kontrakt sedan tidigare.

SDE – Har kompletterat sin målvaktssida genom att ha kontrakterat Sabina Eriksson samt förlängt med Linn Jansson-Almgren och därmed bör målvaktstrion för kommande säsong vara cementerad. Klubben har även valt att förlänga kontrakt med veteranen Hanna Blomqvist som därmed kommer att göra sin 11:e säsong i föreningens representationslag och Vendela Olsson som kommer göra sin fjärde säsong i föreningen. Efter att ha letat ett tag har man nu även funnit sin nya huvudtränare i form av Johanna Ikonen. Hon har de senaste åren varit head coach för Dec Salzburg Eagles där några riksserie/SDHL bekantingarna Verworner och Volgger även hållit hus. Huruvida Johanna eventuellt släpar med sig någon spelare eller två från sitt tidigare lag låter vi vara osagt, men enligt rykten finns en stor möjlighet att så blir fallet, vilket skulle kunna stärka upp laget ytterligare.

Brynäs IF – Mycket är fortsatt oklart gällande Brynäs IF men häromdagen presenterade man iallafall att man valt att förlänga kontraktet med Eveliina Suonpää som tillsammans med trotjänaren Ellen Jonsson kommer att utgöra lagets målvaktspar den kommande säsongen. som tidigare nämn lämnar Agnes Åker och det står nu klart att det blir AIK för hennes del till kommande säsong.

Leksands IF – Madelen Hall gör comeback i Leksandströjan efter att ha haft ett kortare uppehåll och blir en stöttepelare i det ”nya” Leksand som Alexander Bröms sakta men säkert bygger ihop. Leksands IF har även gjort klart med Jennifer Carlsson som de senaste säsongerna spelat för Göteborgs HC.

Modo – Gällande Modo har det inte hänt mycket sedan senaste silly season uppdateringen, men det vi vet i skrivande stund är att de jobbar så sakteliga med kontraktsförlängningar och det ryktas om att man har fördjupad kontakt med ytterligare tjeckiskor som under fjolåret representerade andra SDHL klubbar, men som på grund av utgående kontrakt nu finns tillgängliga. Det figurerar även rykten om en återkomst av Ebba Berglund, vilket skulle kunna stärka upp defensiven ytterligare

Linköpings HC – Har valt att förlänga kontrakten med Norsktrion Madelen Haug Hansen, Ingrid Morset och Lene Tendenes som tillsammans gjort nästintill 840 matcher i LHC tröjan enligt föreningens hemsida.

Luleå HF – har deklarerat att Ebba Berglund lämnar efter 3 säsonger i Luleå, ny klubb är fortfarande oklart men det ryktas om att hon eventuellt beger sig tillbaka till Modo.

HV71 – Har i skrivande stund gjort klart med sitt första nyförvärv för säsongen, vilket är Kajsa Armborg som därmed precis som spooky påtalade i första silly season delen spelar i HV71 kommande säsong. Klubben har även förlängt kontrakten med målvakterna Alba Gonzalo och Lina Van Noort, backarna Mira Ljungåker och Linnea Andersson samt forwardsen Sanni Haakala, Felizia Wikner-Zienkiewicz. Utöver detta deklarerar klubben att Anna Borgkvist och Jessica Healey lämnar föreningen. Sedan tidigare vet vi även att den så framgångsrika tränaren Joakim Engström är klar och att han med största sannolikhet jobbar febrilt med kontraktsförlängningar och införskaffandet av nyförvärv, så här väntar vi vidare med spänning på vad som kommer presenteras framöver spelarmässigt.

Göteborgs HC – Jennifer Carlsson lämnar klubben efter sju säsonger och är klar för spel till kommande säsong med Leksands IF.

Silly Special Damettanvärvningar

Skellefteå AIK – Har förlängt kontrakt med Julia Vestin, Cecilia Brännström samt Ellen Lövgren

Björklöven – Jillian Moffatt lämnar för Almtuna, har förlängt med Elin Öhrner.

Sandvikens IK – Har värvat Mathilda Danielsson, Jennifer Johansson, Madelene Brandt från Leksands IF , ryktas om återkomst av Emma Högström, Saga Tynell Nissas samt förlängning med Ellen Englund.

Färjestads BK – förlängt med Elin Benn, Julia Pettersson, Jennifer Axelsson och Mimmi Gill samt gjort klart med Silje Holös som tränare. Emma Thomann och Linn Fernström har deklarerat att de kommer vara del av ledarstaben

Södertälje SK – Klubben har gjort klart med veteranen och trotjänaren Sarah Åberg dock inte som spelare, som huvudtränare. Hon har tidigare varit assisterande tränare men tar nu alltså steget upp i hierarkin och blir huvudtränare. Utöver detta har sportklubben gjort klart med föregående säsongs lagkapten Denise Håkansson som därmed blev den första spelaren som sportklubben skrivit nytt kontrakt med.

Haninge Anchors – har varit flitiga med kontraksförlängningarna och har redan nu klart med målvakterna Molly Wigerman och Sam Larsson, backarna Saga Broman och Rebecka Hagblom på forwardssidan har man förlängt med Hanna Hållander, Alexandra Cipparone, Anna Löfstedt, Amanda Rosengren, Lova Reimeringer samt Emily Jin-Berg.

Malmö Redhawks – Har änsålänge hunnit med kontraktsförlängningar på Danskan Josephine Asperup, de unga talangerna Linnea Hansson och Agnes Waidringer samt Marion Bladh och Rebecca Bardeman. Man har även gjort klart med den danska landslagsmålvakten Lisa Jensen och landsmaninnan Julie Jensen. Malmö har även lyckats övertala tjeckiskan Agata Sarnovska om en återkomst där hon ska vara en ledande spelare i föreningens jakt på en SDHL-plats.

IF Troja/Ljungby – Är i full gång med försäsongsträning och laddar inför en ny säsong. Änsålänge har inga kontraktsförlängningar gjorts, men man ska ha god uppslutning på försäsongsträningarna har som avsikt att vara ett av laget som skall utmana Malmö om SDHL kvalplatsen. ett rykte som figurerar är att Angelica Andersson från Leksand kan vara på ingång till klubben