Connect with us

BRYNÄS SDHL

Finska landslagsmålvakt förlänger…

Eveliina Suonpää, värvades inför slutspelet nu förlänger hon med Brynäs IF.

Erika Grahm lät idag meddela att den finska landslagsmålvakten Eveliina Suonpää har förlängt sitt kontrakt med två år. Eveliina har sedan tidigare även representerat Linköping samt Leksands där spelade hon fram till att Brynäs gjorde ett försök till att förstärka målvaktssidan inför SM-slutspelet.

Eveliina själv säger så här till klubben hemsidan,

— Det känns riktigt bra att få stanna kvar i Brynäs i ytterligare två år. Speciellt nu när jag sett hur Brynäs jobbar med framtiden för damhockeyn. Det känns bra att jag får vara en del av den resan. Vi är ett starkt lag med många duktiga spelare och jag tror vi kommer gå långt, säger Suonpää.

När är du tillbaka i Gävle och kan börja träna med laget?

— Jag flyttar troligtvis tillbaka till Gävle i början av augusti. Situationen är fortfarande ganska svår med tanke på pandemin och alla restriktioner. Men vi får se vilka förändringar det blir under sommaren, säger Eveliina Suonpää.