Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

Silly Season

Spookys Silly Season del 2

Det har återigen blivit dags för lite Silly season tankar och information från spooky som sakta men säkert följer lagbyggena för SDHL-klubbarna och deras arbete för att skapa goda förutsättningar inför säsongen 2021/2022.

Luleå HF – har sedan senast deklarerat att Ida Boman tackar för sig efter lång och trogen tjänst i Luleå/MSSK, där hon även är en av de spelare som varit med och vunnit samtliga av föreningens 4 SM-guld. Utöver detta har de även bekräftat övergången av målvakten Frida Axell från Göteborg till Luleå som Spooky påtalade va aktuell förra veckan. Vidare väntar vi med spänning för att få något bekräftat gällande ryktet om världsartisten Michelle Karvinens eventuella återkomst till Luleå. Föreningen har även bekräftat att Japanska landslagskaptenen Chiho Osawa lämnar efter sina 3 säsonger i föreningen och att Tindra Holm beger sig till college. Vad det blir för Chiho till kommande säsong är fortfarande oklart, men hon är tveklöst en stjärnvärvning och ett hett namn för flertalet SDHL klubbar om hon väljer att bli kvar i sverige.

Linköpings HC – Har bekräftat att backen Malou Berggren lämnar efter sina 3 säsonger i föreningen, för spel i Leksands IF till kommande säsong. Utöver detta vet vi sedan tidigare att Jennifer Wakefield, Gracen Hirschy och Rhyen Mcgill lämnar föreningen, men de har också bekräftat återkomsten av Jessica Adolfsson samt att följande spelare är intagna till NIU hockeygymnasiet i Linköping Moa Lagh back SDE HF (IFK Täby), Tindra Åkelid back sandviken, Thea Liodden Back Hällefors IK, Linnea Horn Forward Ekerö IK, Maya Zotterman Forward SDE HF.

Modo – Gällande Modo så har det mest handlat om att man valt att gå skilda vägar med såväl Nathalie Lidman som Josefine Biseth-Engmann. utöver detta har man också presenterat sin intag på NIU ishockeygymnasiumet där man valt att satsa på följande spelare: Målvakter Lovisa Persson Modo hockey/Anundsjö IK samt Vera Ahrnell Södertälje/SK Järna IK, på backsidan fyller man på med Emma Goding Linköpings HC/Finspångs AIK och Sibelle Eriksson back Modo hockey medan man på forwardssidan valt att ta in Arwen Nylaander från HK Maribor Slovenien, Sara Bodin Leangen/Wing damer Trondheim/Rosenborg IK och Filippa Lindgren Forward Örebro Hockey. Vad det gäller Biseth- Engmann så ryktas det om att hon kan hamna i Linköpings HC, men inget bekräftat än.

AIK – Har kanske gjort sitt största värvningskap i form av återkomsten av tidigare landslagsmålvakten Minatsu Murase som under lång tid tidigare under karriären va AIK:s målvaktsklippa. Återkomsten av Minatsu är ett tydligt tecken på att AIK vill ta sig tillbaka till toppen. Utöver Minatsu så har AIK även förlängt med trotjänaren Denise Husak Asp som därmed gör sin 8:e säsong i AIK tröjan.

Djurgårdens IF – Har gjort klart med förlängning av kontraktet för backklippan Wilma Wäng-Germundsson för ytterligare två säsonger och det är inte omöjligt att vi återigen får se henne som kapten även kommande säsong för sitt Djurgården. Föreningen har dock bestämt sig för att gå skilda vägar med Karolin Pedersen efter hennes 3 säsonger med Djurgårdens IF. Inget är klart gällande vart hon tar vägen nu, men då det har pratats om ytterligare norskor på ingång till Linköpings HC, skulle hon kunna vara en het kandidat till att hamna där innan säsongen drar igång.

Leksand – Har i dagarna presenterat Nathalie Lidman som nyförvärv som senast kommer från Modo samt Malou Berggren som spenderat de senaste säsongerna i Linköpings HC, tillsammans ska de utgöra en stark byggsten gällande försvarsspelet.

Göteborg HC – Det står klart att Sofia Gidsäter-Niklasson lämnar Göteborg HC och ännu ska ny klubb inte vara klar, men det ryktas om återkomst till AIK vilket i dagsläget känns mest troligt. Däremot har man i dagarna gjort Klart med Maja Beverin från HV71 (vilket vi påtalade i första delen av silly season).

SDE – Har valt att förlänga med kanadensiskan Kelly Murray som de senaste säsongerna levererat 13poäng/säsong för SDE samt varit en viktig kugge i senare årens framgångar för laget.

Brynäs IF – I dagarna stod det klart att man valt att inte förlänga kontrakten med Patricia Marshall, Sara Cajanova, Hanna Rylander samt målvakten Agnes Åker som därmed lämnar Brynäs. Gällande Sara Cajanova talas det om att hon åker hem till Tjeckien på grund av studier men det talas också om att hon diskuterar med flertalet andra SDHL klubbar, dock inget klart. Angående Patricia Marshall så letar hon ny klubb och vi skulle inte bli förvånade om hon dyker upp i Leksands IF, HV71 eller SDE kommande säsong. Agnes Åker har enligt uppgift fördjupad kontakt med Göteborgs HC och där inväntar vi mer eller mindre att hon ska presenteras som spelare till säsongen 21/22. Hanna Rylander har under de senaste 6 säsongerna representerat Brynäs och där varit en hårt arbetande spelare, dock har poängproduktionen inte riktigt varit som önskad och vart det bär hän nu står inte klart i skrivande stund, däremot ryktas det om att hon eventuellt skall flytta till Leksand av sociala skäl, så om hon dyker upp i leksandströjan till kommande säsong blir vi inte alltför förvånade.

HV71 – Gällande HV71 har det inte varit så mycket nytt sedan senast, men det figurerar ett ”doubtful rumour” om att det finnas stort intresse från Göteborgs HC att försöka få till ett kontrakt med välmeriterade Mölndals fostrade Anna Kjellbin som de senaste säsongerna spelat för HV71. Däremot är det nu klart att Maja Beverin lämnar laget för spel med Göteborg HC till kommande säsong.