Connect with us
[smartslider3 slider="1"]

LULEÅ SDHL

Frida Axell till Luleå Hockey/MSSK…

Enligt tidigare uppgifter till damhockey.se skulle Frida Axell vara klar för Luleå och idag bekräftades det när Luleå under förmiddagen presenterade sitt nyförvärv.

Under stålbucklan 2016/2017 utsågs Frida till bästa målvakt och var då en viktig kugge i Västergötland/Bohuslän som vann turneringen. Efter det har hon tillhört Göteborgs HC i tre säsonger där hon visat att hon är en målvakt som vill vara med och slåss i toppen av Sveriges målvaktselit.

Men idag presentades hon för Luleå och vilket innebär att hon kommande säsong kommer att bilda målvaktspar tillsammans med Sara Grahn. Frida säger själv i intervju att hon ville prova något nytt och att hon ska försöka ta rygga på Sara för att fortsätta sin utveckling.

Luleå Hockeys video : https://www.luleahockey.se/article/c0y6aknpp-30c4d/framtidsmalvakt-klar-for-lhf-mssk