Connect with us
[smartslider3 slider="1"]

VÄSTERÅS DAMETTAN

Ny damansvarig i Västerås IK

Västerås IK är nästa klubb att visa att man vill satsa på sina damer för den 29 mars presenterades Per Abrahamsson son ny damansvarig.

Per har en 20 års lång erfarenhet av Västerås IK där det började med att hans son började spela hockey och senare halkade han in i diverseroller bland annat i ungdomsstyrelsen samt att han även senare kom att vara med kring Västerås IK:s riksserielag som engång i tiden huserade i högsta ligan.

https://www.vik.se/artikel/h7uhakmua-4a8i1/klart-med-ny-ansvarig-for-damverksamheten

Jobbet som nu ska göras är att lägga fokus på den trupp som finns för att behålla så många som möjligt samt att lägga en tre årsplan för att bygga på långsikt för att sedan kunna vara med och utmana topplagen i Damettan säger Abrahamsson. Det gäller nu att vi kan hitta och se en helhet ifrån Tre Kronors Hockeyskola upp via ungdomslag/flicklag samt junior och senior och det är ett pussel att lägga men som ska bli oerhört intressant att få jobba med tillsammans med de andra inblandade.