Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

Silly Season

Silly Season SDHL

Endast några veckor har passerat sedan Petra Nieminen blev stor matchhjälte i förlängningen när hon avgjorde med sitt 3-2 mål vilket gjorde Luleå till Svenska Mästare för SDHL-säsongen 2020 – 2021.

Men slutet på något gott leder alltid till något än godare, för nu startar en annan del av säsongen nämligen ”Silly Season”. Klubbarna har avrundat föregående säsong och nu gett sig in på det nya pussel som behövs läggas för att skapa bästa möjliga förutsättningar inför säsongen 2021/2022 såväl spelare som tränare, materialare, funktionärer och övrig föreningspersonal skall rekryteras!

Läget i Lagen

Luleå HF – Ryktas om en återkomst av världsspelaren och Artisten Michelle Karvinen samt att enligt uppgifter till NSD ska Frida Axell vara aktuell för spel i Luleå då Tindra Holm enligt uppgift ska eventuellt lämna för collages.

Brynäs IF – Kan tappa en av fjolårets mest betydande spelare – Josefin Bouveng då hon med största sannolikhet beger sig till college (om inte Coronapandemin fortsätter att hålla henne hemma i Sverige). föreningen skall ha gjort klart med några spelare till det lokala ishockeygymnasiumet till kommande säsong… dessa spelare är Stella Lindell, Hilda Ljungberg,Felicia Frank samt Maja Åhlenius.

HV71 – Har redan deklarerat att fjolårets ”playmaker” Michelle Löwenhielm lämnar laget för att spela kommande säsong i moderföreningen SDE Engström nytt kontrakt. Den så framgångsrika tränaren Joakim Engström skall ha erbjudits och skrivit på ett nytt tvåårsavtal, vilket ses som en viktig utgångspunkt för att föreningen skall kunna fortsätta sin så framgångsrika era de senaste säsongerna. .

Djurgården – Lovisa Berndtsson och Julia Johansson lämnar föreningen enligt klubbens hemsida och huvudspåret för Berndtsson sägs vara en återkomst till något av de andra stockholmslagen SDE eller AIK som hon tidigare representerat en säsong vardera. Gällande Johansson så talar det även här för att det kanske blir spel i antingen AIK eller SDE, men änsålänge är det bara vagt florerande rykten. Föreningen har lyckats förlänga kontrakt med målvaktstalangen Wilma Nilsson samt veteranen Josefine Holmgren som i och med förlängningen av kontraktet gör sin 15 säsong i högstaligan.

Linköpings HC – Jessica Adolfsson som var med och vann SM-Guld med Cluben innan hon begav sig iväg på ett lyckat collegeäventyr, kommer hem och skall mer eller mindre vara klar för spel med Linköping till kommande säsong. Det ryktas även om att det skall vara ytterligare någon/några norskor på ingång till LHC, där ett av namnen som figurerar är Josefine Biseth Engmann som föregående säsong spelade för Modo. Något som dock kommer lämna ett stort tomrum offensivt är att Linköping tappar Jennifer Wakefield, Gracen Hirschy, och Rhyen Mcgill vilket de presenterade på sitt instagramkonto för någon dag sedan.

AIK – Har deklarerat att Sabina Eriksson, Iveta Koka, Brittany Kucera, Ida Nikula, Betty Jouanny och Andrea Cordoba lämnar föreningen… ryktena pekar mot att det skulle kunna bli spel i Leksand till kommande säsong för såväl Eriksson som Koka och Nikula, där de två sistnämnda redan spelat ett antal matcher. Gällande Kucera och Jouanny skulle vi inte förvånas av att få se dem i antingen SDE eller Göteborg HC till kommande säsong, medan Cordoba med största sannolikhet återgår till Brynäs eller spel med Sandviken eller Almtuna. Vad som övrigt hänt i truppen är att man förlängt med trotjänare som Hedin, Alasalmi, Bialik, Küller, Lagus och Lisa Johansson samt har tjeckiskan Vendula Pribylova bestämt sig för att stanna ytterligare en säsong.

SDE – Har kontrakterat stjärnspelaren Michelle Löwenhielm som kommer hem till moderklubben (enebyberg), vilket skulle kunna skapa fler ringar på vattnet och vara ett dragplåster till ytterligare intressanta värvningar framöver. Enligt uppgift ska även den så framgångsrika målvakten Lindsey Post ha förlängt med klubben, vilket är ett tecken på att de har som avsikt att vara med och slåss om medaljerna kommande säsong. Vad som dock fortsatt är något oklart är tränarposten, där det pratats om att man letar en ny huvudtränare… ett utav de kanske mest meriterade namnen som man skall ha varit i kontakt med för posten är Jens brändström, som tidigare varit med och vunnit SM-guld med Linköping HC.

Modo – Har änsålänge enligt sin hemsida förlängt kontrakt med spelarna Lina Ljungblom, Daniela Pejsova, Erica Rieder, Jaycee Magwood och Viktorije Svejdova som alla var en stor anledning till föreningens framgångar under föregående säsong.

Göteborg HC – Har enligt uppgift varit i kontakt med forwarden Saga Thynell Nissas som de senaste säsongerna hållit hus i Färjestads BK och Sandvikens IK där hon varit en notorisk målskytt. De ska även varit i kontakt med målvakten Agnes Åker som under föregående säsong spelade med Brynäs IF. Ett annat intressant namn som figurerat i diskussionerna om kontrakt för Göteborg HC är backen Maja Beverin som under de senaste 4 säsongerna varit under utveckling i HV71.

Leksands IF – Tappar en hel drös spelare till kommande säsong, där de namn som sticker ut mest är Schweiziskorna Sarah Forster och Dominique Rüegg samt svenskorna Kajsa Armborg och Moa Viklund… men även Shae Demale, Maria Holm Peters och Linnea Sjölund lämnar. Gällande Kajsa Armborg är ryktena som starkast om att hon kommer att landa i antingen HV71 eller Linköping, medans snacket om Forster mest gått i riktning mot stockholmslagen, återkomst till brynäs eller hem till Schweiz för OS förberedelser… Dominique Rüegg har redan bestämt sig för att spela i ZSC Lions kommande säsong. Det har även figurerat rykten om att Annie Silén kikar mot USA för eventuellt collegespel. Något betydligt mer positivt för föreningen är däremot att före detta tränaren Alexander Bröms nu klivit in på rollen som sportchef och även hunnit med att förlänga kontraktet med ”nygamla” tränaren Mathias Olsson som länge varit i tjänst i föreningen. Det kanske mest intressanta ryktet gällande spelare till föreningen är ryktet om att målvakten Sabina Eriksson kan vara på ingång.