Connect with us

BRYNÄS SDHL

Erika Grahm om vändningen & semifinal 2…

Det blev en svängig tillställning i Jönköping där HV71 tog ledningen med 1-0 i matchen redan efter fyra minuter genom Kennedy Marchment.

Men Brynäs kom tillbaka och dessutom två gånger om när Denisa Krizova gör både 1-1 samt 1-2 till gästande Brynäs. Men med drygt 5 minuter kvar av den första perioden svara HV71 genom att göra 2-2 av Kennedy Marchment.

Inför den sista perioden har HV71 ledningen med 3-2 där man sedan i den tredje perioden ökar på till ledningen till 5-2 innan en galen upphämtning av Gävlelaget startar som resulterar i 5-5 vid fulltid.

I overtime blir Katarina Mrazova stor matchvinnare när hon sätter seger pucken vilket betyder vinst för Gävlelaget i den första semifinalen.

Foto: Therese Holmen

”Man ska aldrig ge upp innan klockan ljuder”

Man ska aldrig ge upp innan klocka ljuder och det var lite så för oss säger Erika och fortsätter, coacherna visade tidigt att de ville vinna och vända genom att ta ut målvakten vilket också tände laget. Mäktig känsla och skönt för gruppen.

Om du får nämna lite kort om semifinal 1 vad tyckte du?

En tight match som visade många ansikten. Rolig match att spela och skönt att vi gick vinnande ur den.

Vad är känslan inför semifinal 2 ikväll?

Ny dag, nya tag. Gäller att vara påslagna från start och spela med samma inställning som vi gjorde sista delen av match 1.