Connect with us
Slide Background
01. Slide Background
Every slide includes a background, which can be a picture or solid color.
Step 1

To change the background click on the label bar and in the layer window select the style tab.

Step 2

Choose a source from the background top tab then upload an image or pick a background color.

Build & Design
02. Build & Design
Build any layout with layers and customize your designs limitlessly.
Step 1

To add a layer, click the green plus button in the left sidebar and select the type of layer.

Step 2

Select any layer and you can edit its content and style properties in the layer window.

LINKÖPING SDHL

Backklippan har gjort comeback…

Efter uttåget i kvartsfinalen mot Luleå i våras valde Emilia Ramboldt som spelat över 250 matcher i SDHL att lägga skridskorna på hyllan.

Men i helgen var den landslagsmeriterade backklippan tillbaka i Linköpingströjan. Emilia som har både OS, VM och collages spel ifrån USA på meritlistan gjorde under lördagen comeback mot Luleå och senare under söndagen fanns hon med mot Modo en match som Linköping vann med 3-1.

Hur kändes det att göra comeback?

– I lördags kändes det verkligen att man inte spelat på ett tag men under söndagen fick jag mera kontinuerlig speltid och kom sakta men säkert in i det. Men jag har fortfarande en lång väg kvar men jag försöker att fokusera på det jag har för tillfället, jag kan blocka skott, hjälpa målvakten och förstöra motståndarnas spel.

Men vad har Emilia egentligen gjort sedan kvartsfinalen i våras?

– Har man vikt livet åt hockeyn i 23 årstid så är det mycket annat man fått välja bort och nu har jag framförallt fått chansen att njuta av familjelivet och hunnit med att umgås med vänner och bekantar tillfullo. Men jag lämnade absolut inte hockeyn helt, jag tog mig an Östergötlands TV-pucks lag som assisterande tränare och det har varit fantastiskt roligt eller rättare sagt super kul! Tjejerna är väldigt mottagliga för feedback och vill verkligen träna och det är fantastiskt roligt att få vara med och hjälpa till och se deras utveckling.

”Jag har saknat hockeyn”

Vad var det som gjorde att du valde att plocka ner skridskorna ifrån hyllan igen?

– Micha frågade mig för en vecka sedan ungefär hur jag kände för en eventuell comeback till andra halvan av säsongen och jag har ju följt laget hela säsongen så beslutet var egentligen ganska enkelt. Jag har bara hört gott om tränarna och laget och jag har saknat hockeyn när jag varit borta. Jag hörde mig för med familjen och lite andra delar av mitt liv för att se om det skulle vara möjligt att göra en comeback. Jag fick fullt stöd av familj så beslutet var som sagt ganska enkelt. Sedan har det bara varit upp till mig att försöka komma tillbaka i så bra form som möjligt innan match. Men både jag och laget får nog ha lite tålamod med den delen sedan jag inte spelat på denna nivån sedan förra februari.

Foto Mats Bekkevold

Hur ser du på din roll nu när du gjort comeback?

Min roll i laget kommer att bli att vara den som skapar trygghet i defensiven. Jag har 23 års erfarenhet och en hel del i min ryggsäck som jag kommer att försöka bidra med. Framförallt så kommer jag att försöka bidra med en stabilitet och erfarenhet, lite som jag sa tidigare, blocka skott, hjälpa målvakterna och förstöra motståndarnas spel.

Har du följt LHC under hösten och vintern?

– Jag har följt varenda match (som jag kunnat) för LHC. Jag gillar spelidén och är imponerad hur Thomas och resten av ledarstaben fått ihop laget. Jag är även väldigt positiv till intaget av yngre spelare. Det är så vi skapar bana för den yngre generationen att utvecklas!