Connect with us
[smartslider3 slider="1"]

FÄRJESTAD DAMETTAN

Färjestad värvar kanadensisk back

Foto: Patric Gill

Färjestad BK förstärker laget med kanadensiskan Marissa Graham. Den 25-årige backen kommer närmast från spel på Brock University.

– Nu måste vi först få henne spelklar rent pappersmässigt. Sen ska hon givetvis få chansen att spela sig i form och vänja sig med den större isytan. Men blir allt klart med alla papper så är tanken att hon ska debutera redan på tisdag mot Leksand här hemma i Löfbergs Arena, säger tränaren Niclas Malmquist till klubbens hemsida.

Graham:

 – Jag gillar att göra saker ordentligt från grunden. Spela ett enkelt och tryggt spel och kanske framförallt hålla rent framför mål. Jag är ganska fysisk i mitt spel och det är också en hockey jag gillar att spela,