Connect with us

GÖTEBORG SDHL

Tränaren lämnar Göteborg

Foto: Mats Bekkevold

Göteborg HC som för närvarande ligger sist i SDHL, meddelade iag att huvudtränaren Stefanie McKeough lämnar laget.

– Vi är ledsna och har gråten i halsen allihop för det här, säger GHC:s ordförande Jan Mellgren till Göteborgs-Posten .

McKeough som var inne på sin tredje säsong i klubben tog över huvudansvaret i våras. Med kanadensiskan i båset har man i år endast lyckats plocka en poäng på de nio inledande matcherna.

Hon lämnar sitt uppdrag av personliga skäl.

– Jag är mycket tacksam för min tid i GHC och den möjlighet jag fick. Det är genom min tid i Sverige och med dessa underbara idrottare och människor som jag hittade min kärlek till hockey igen – och för det står jag alltid i skuld till dem, säger McKeough till GP.