Connect with us

Krönika

Äntligen är den här, Sveriges & Europas största sajt…

Efter att släppt den egen boken Idioten, Eldsjälen & Den Ständiga Kampen För Damhockeyn för snart ett år sedan är det äntligen dags att sjösätta nästa projekt inom damhockeyn, man skulle kunna säga att ”Idioten & Eldsjälen” är tillbaka.

Den 13 augusti meddelade ett av mina företag, Baggstrom Invest att man köpt Sveriges och Europas största sajt för damhockey.

Sedan köpt har mitt team lagt mängder med timmar för att skapa en ny stabilplattform som lägger en fin grunden för en framtida vidareutveckling av sajten. För det är just vad damhockeyn är för mig det är en del av framtiden, speciellt i hockeyns värld.

Men det ska nog sägas att när jag klev in förförsta gången inom damhockeyn för snart 9 år sedan i Sandviken skruvade jag på mig och tänkte ”Vad har jag givit mig in på”

Jag insåg snabbt att här finns en outvecklad och oslipad diamant som med åren visat sig växa sig allt starkare inom en sport som är mansdominerad och inte alltid jämställd.

Genom åren har jag fått chansen att jobba ihop med några av Svensk Damhockeyns stora stjärnor på olika sätt, t ex Sara Grahn, Erika Grahm, Kim Martin och Valentina Lizana Wallner och inte minst Madeleine Östling i Linköping och Beatrice Söderblom, Sandviken. Madeleine lärde mig hur det fungerade på klubb och liganivå medans Beatrice fick mig att förstå hur ett ledarskap i ett damlag ska fungera under de åren vi kamperade ihop i Sandviken.

Köpet av damhockey.se är för mig en del i att säkra det arv som dessa ovan nämnda tillsamman med en mängd flera fantastiska spelare som varit med och byggt upp Svensk Damhockey. Men nu gäller det att fortsätta att utveckla Svensk Damhockey så väl på isen som kommersiellt och framför allt i media för syns man inte eller hörs man inte så finns man inte.

Därför tror jag mycket på damhockey.se som en plattform för det mediala och kommersiella bitarna men också som en plattform för nätverkande för att växa och bli ännu starkare inom damhockeyn sportsligt som är det viktigaste för det är ju ändå en idrott, sport vi håller på med som alla andra.

Damhockey.se kommer att vara under ständig utveckling för att göra det trevligt och intressant för Er läsare och användare.

Med detta säger jag varmt välkomna för nu är vi Online!

”Let the game begin”

avd: Markus ”Bagge” Baggstrom