Trion förlänger med AIK

erica udn johandd

Foto: Mats Bekkevold

Trion Gabriella Johansson, Vilma Nilsson och Erica Udén Johansson har alla förlängt sina kontrakt med AIK. De två förstnämnda stannar i ett år och veteranen Udén Johansson har skrivit på för två år.

– Jag har höga tankar om kommande säsong, säger veteranen till klubbens hemsida.

Huvudtränaren Jared Cipparone om förlängningarna:

– Erica hade en bra säsong förra året. Hon gjorde en poängmässigt bättre säsong än året innan och nådde en jämnare och högre nivå. I Erica får vi även en spelare med bra ledaregenskaper som är väldigt professionell.

– Trots hennes unga ålder blir detta ”Gabbis” fjärde säsong i SDHL. Hon är stark defensivt och har verktygen för att bidra ytterligare offensivt. Det ska bli kul att se hennes utveckling kommande säsong.

– Vilma är en spelare som har ett stort hockeykunnande. Förra säsongen var hennes första i SDHL och man såg att hon blev bekvämare i sin roll ju längre säsongen gick. Jag tror att med den erfarenhet hon fått efter sin debutsäsong kan hon fortsätta på den inslagna vägen.

 

Du gillar kanske också...