Backen stannar i Haninge: ”En mycket viktig pusselbit”

haninge lagbild

Foto: Mats Bekkevold

Fyra mål och sex assist blev facit under hennes första säsong i Haningetröjan. Nu är det klart att den 16-åriga backen Saga Broman är klar för en fortsättning i klubben.

– Saga är en stabil och bra back som tog stora kliv med sitt spel under den gångna säsongen. Saga är en back som har både offensiva och defensiva kvaliteter som är väldigt viktiga för laget i alla spelformer. Om utvecklingen fortsätter i samma takt som den gjorde under säsongen som precis har avslutats, så kommer Saga garanterat vara en mycket viktig pusselbit när vi går in i nästa säsong med högt uppsatta mål. Vi är mycket glada att Saga har valt att stanna kvar och förlänga sitt kontrakt med oss i Haninge, säger huvudtränaren Magnus Berg till klubbens hemsida.

Du gillar kanske också...