Kaptenen stannar i Haninge

haninge lagbild

Foto: Mats Bekkevold

Förra säsongen noterades hon för 35 poäng (12+23) på 23 matcher nu är det klart att Nadja Schillström förlänger sitt kontrakt med Haninge. Den 32-årige backen flyttades upp till center under säsongen och hade ett poängsnitt på 1,52 poäng per match.

”Det känns otroligt kul att det blir spel i Haninge en säsong till. Jag trivs väldigt bra i Haninge och det har jag alltid gjort. Föreningen stöttar flick-och damverksamheten till 100 % och det är viktigt för mig. Kul också att vår tränare Magnus Berg stannar en säsong till. Det känns tryggt och stabilt. Nu har vi ett litet uppehåll men sen blir det fullt fokus på säsongen 20/21. Med nya uppsatta mål både för egen del och som lag så ser jag fram emot denna säsong. Det kommer bli tufft, spännande och väldigt roligt”, säger hon till klubbens hemsida.

 

 

 

Du gillar kanske också...