Stjärnan återvänder till Linköping

Wakefield

Foto: Mats Bekkevold

Efter att ha lämnat Linköping efter säsongen 2016/2017 för spel i Brynäs, Luleå och senare Djurgården är det nu klart att Jennifer Wakefield återvänder till klubben. Den kanadensiska forwarden har skrivit ett tvåårskontrakt med Östgötarna.

– I bakhuvudet har jag nog alltid haft tanken att vilja återvända till Linköping, men av en eller annan anledning så har det inte funkat förens nu. Jag är väldigt glad över att komma tillbaka och spela med spelare som jag har spelat med tidigare i Linköping, säger hon till klubbens hemsida.

Wakefield har siktet inställt på att ta med sig Linköping tillbaka till den absoluta toppstriden.

– Varje säsong är målet att vinna. Jag tycker att det finns jobb kvar att göra för att komma tillbaka som utmanare och ta tillbaka LHC till där dem var. Jag är som sagt väldigt glad över att vara en del av LHC igen, då jag alltid har känt en stor stolthet över att representera föreningen.

 

 

Du gillar kanske också...