Linköping värvar forward

Princeton

Foto: Mats Bekkevold

Igår presenterade Linköping säsongens första nyförvärv i den kanadensiska målvakten Stephanie Neatby. Idag kom nyförvärv nummer två. Det är den 22-årige amerikanska forwarden Carly Bullock som skrivit på ett kontrakt med östgötarna.

– Jag är väldigt exalterad över att få chansen att leva i Sverige och spela för Linköping. Efter att ha sett min bror få chansen att spela hockey i Frankrike så har det varit en dröm för mig att spela i Europa. Linköping verkar som ett väldigt bra ställe att leva på och jag ser fram emot att spela hockey där, säger hon till klubbens hemsida.

Under sina fyra år på college med Princeton University har hon producerat 159 poäng på 131 matcher.

– Den offensiva delen av mitt spel har alltid var den bästa, men under mina fyra år på Princeton har jag fokuserat på att förbättra mitt defensiva spel. Under den senaste säsongen spelade jag boxplay och fortsatte jobba på saker som gör mig till en bättre tvåvägsspelare. Jag vill ta med båda delarna av mitt spel till Linköping och fortsätta utvecklas och lära mig.