Kanadensisk målvakt till Linköping

LHC

Foto: Mats Bekkevold

Linköping förstärker upp målvaktssidan med den 21-åriga målvakten Stephanie Neatby. Den 21-årige kanadensiskan har de senaste fyra åren representerat Princeton University.

– Jag är väldigt glad över möjligheten att åka över atlanten och representera Linköping. Det kommer bli första gången som jag är tillbaka i Europa sedan jag var tre år och jag kan knappt tänka mig ett bättre land eller stad att komma till, säger hon till klubbens hemsida.

Neatby säger att hon anser att SDHL är den bästa ligan i Europa och kanske till och med den främsta i världen.

– SDHL har en historia av väldigt framstående spelare och många som har representerat sina landslag. Jag ser fram emot att vara en del av den här ligan. Jag har läst på om Linköpings historia och har sett att vi har flera av ligans legendarer som har spelat i klubben, bland annat Denise Altmann som vi lyckligtvis har kvar som materialförvaltare.