Förlänger med trio: ”Bra karaktär”

AIK

Foto: Mats Bekkevold

AIK har idag förlängt kontrakten med trion Emmy Alasalmi, Linnea Hedin och Ida Nikula. Avtalen är skrivna på två år.

Huvudtränaren Jared Cipparone om förlängningarna till klubbens hemsida:

– Linnea är en duktig skridskoåkare och har även förmågan att lösa de svåraste situationerna som kan uppstå ute på isen. Tack vare att hon är en sådan duktig tvåvägsback har vi nytta av hennes spel i båda zonerna och hennes attityd och karaktär är två egenskaper som gör inte bara henne bättre utan även lagkamraterna till bättre hockeyspelare.

– Emmy har spelat över 300 matcher i AIK, vilket tyder på stort klubbhjärta. Jag är glad över att hon valt att stanna i klubben ytterligare två säsonger, säger han och fortsätter:
– Vi får behålla en talangfull spelare som enligt mig har utvecklat sitt defensiva spelsätt under föregående säsong, vilket nu fungerar som ett starkt komplement till hennes redan offensiva egenskaper.

– Med Ida får vi en spelare som kommer till Ritorp varje dag och gör sitt jobb. Ida är en hårt arbetande spelare som kan spela på flera olika positioner med hög utvecklingspotential. Jag har stor tro på att Ida kommer ta nya steg och ta sig an en större roll i laget.

 

 

 

Du gillar kanske också...