”Trodde aldrig det skulle gå så här bra”

Gill

Foto: Patric Gill

Visserligen slutade säsongen för Färjestad med förlust mot Malmö i play off till SDHL. Men för junioren Mimmi Gill som gjorde sin första säsong med klubben blev det succé. Den 17-årige forwarden tog nämligen hem segern i poängligan med 23 mål och 9 assist på 20 matcher.

– Jag trodde aldrig att det skulle gå så här bra och att jag skulle göra så många mål, men jag är riktigt glad över att jag gjorde det. Tack vare att jag hade en bra försäsong så underlättade det mitt spel, säger hon i en intervju i Värmlands Folkblad.

Hon passar även på att hylla kedjekamraten Elin Benn som en bidragande faktor till framgången.

– Vi hittade varandra väldigt bra, så det har varit otroligt skönt att ha henne på kanten.

Du gillar kanske också...