Juniorer flyttas upp: ”Värna om våra egna produkter”

Troja

Foto: Mats Bekkevold

IF Troja-Ljungby meddelade idag att man flyttar upp Alva Johansson och Tuva Persson till A-truppen. ”Detta går helt i den linjen som vi bestämde när vi startade damlaget. Vi skall hela tiden se till att vi värna om våra egna produkter och ge dom chansen”, skriver klubben på sin hemsida.

Tränarna Johan och Martin Lindh:

– Alva har spelat 6 matcher med A-laget och har producerat 3 mål och 1 assist. Alva har växt med uppgiften och har verkligen tagit chansen när hon fått den. Att göra mål har varit en svår nöt att knäcka för många, men Alva har verkligen visat att hon har näsa för detta. En bra sommarträning på Alva och vi hoppas kunna spela henne mer till kommande säsong. En forward att hålla ögonen på framöver.

– Tuva står registrerad för 3 matcher den gångna säsongen och Tuva har gjort det riktigt bra. En av matcherna fick även Tuva peta in en balja. Detta stärker självförtroende och har gjort att Tuva vågat ta för sig mera och vi hoppas på att Tuva tar stafett pinnen och blir den powerforwarden som vi önskar och tror framöver.