Ad
Ad
Ad
Luleå/MSSK

Målvakten klar för seriekonkurrenten

Holm
Foto: Mats Bekkevold

För tre dagar sedan stod det klart att MODO Hockeys målvakt Tindra Holm lämnar klubben efter två säsonger. Nu har 18-åringen hittat en ny klubbadress i SDHL, nämligen Luleå HF/MSSK.

– Det känns riktigt bra och spännande att få testa något nytt och få komma mera norrut igen. Det skall bli jättekul att få spela och träna tillsammans med många av mina förebilder i Luleå Hockey/MSSK för att ta nästa steg i min egen utveckling, säger hon till klubbens hemsida.

Sportchefen Mikael Forsberg:

– Tindra visade redan när hon gjorde ett inhopp hos oss som 15-åring att hon skulle bli en spelare att räkna med för framtiden. Därför känns det nu jätteroligt att hon valt LHF/MSSK för sin fortsatta utveckling. Tindra är en välskolad högerplockare med bra spelsinne som vi känner är redo för nästa steg i sin hockeykarriär.

Comments are closed.