Luleå/MSSK

Luleå förlänger: ”Två duktiga spelare”

Persson
Josefine Persson. Foto: Mats Bekkevold

Luleå HF/MSSK har idag förlängt kontrakten med forwardsen Linn Peterson och Josefine Persson. Båda har skrivit på ett kontrakt över två säsonger.

– Det känns jättebra att vi kommit överens om förlängningar med både Linn och Josefine. Det är två duktiga spelare som dessutom bidrar till en god stämning i truppen, säger sportchefen Mikael Forsberg till klubbens hemsida.

Forsberg om spelarna:

– Linn har under säsongen fått chansen med landslaget och har gjort det bra där. Hon är en redan allround spelare med ett bra skott som vi tycker har stärkt sin defensiv på ett bra sätt under säsongen och som kommer kunna fortsätta utvecklas.

– Josefine är en skridskostark och rivig forward som är otroligt jobbig för våra motståndare att möta. Hon är dessutom bra på att spela rakt och ta pucken mot mål och fortsätter hela tiden att utvecklas, vilket vi är säkra på att vi kommer få se redan kommande säsong.

Linn Peterson:
– Jag är både tacksam och stolt över att få fortsätta representera Luleå Hockey/MSSK. Det var egentligen aldrig något alternativ att flytta, så när Micke gav mig ett erbjudande så var det inget att tveka på, utan det känns fantastiskt bra att spela vidare här i Luleå.

Josefine Persson:
– Det känns jättebra att få fortsätta i Luleå Hockey/MSSK, vilket var precis vad jag ville göra, för det känns tryggt att vara i en förening som gör så mycket för oss damspelare. För egen del hoppas jag bli ännu giftigare i mina avslut och att bli mer placeringssäker ute på banan. Och utifrån hur bra vi avslutade den här säsongen så känner jag att det kommer kunna bli riktigt roligt framöver.

Comments are closed.