Ad
Ad
Ad
AIK

Kaptenen stannar: ”Klubben i mitt hjärta”

Kuller
Foto: Mats Bekkevold

Sedan tidigare har AIK förlängt kontrakten med forwarden Lisa Johansson och backen Emma Eriksson. Nu står det klart att även lagkaptenen Sabina Küller stannar i Solna.

– Jag är jätteglad över möjligheten att få skriva på för AIK i ytterligare två år. AIK är och har alltid varit klubben i mitt hjärta, så för mig var det en självklarhet att skriva på, skriver klubben på sin hemsida. 

Tränaren Jared Cipparone:

– Sabina är vår kapten och ledare. Hon tog ett stort steg i sin utveckling i det offensiva spelet i år, samtidigt som hon är en av våra bästa defensiva forwards. Hon älskar att tävla och jag ser fram emot att se hennes utveckling de kommande två åren.
Sabina själv ser fram emot att få driva AIK framåt mot nya mål.

 

Comments are closed.