Ad
Ad
Ad
HV71

”Jag är helt mentalt slut”

48472830896_e4e9923673_k (1)
Foto: Mats Bekkevold

Poängrekord i grundserien och bara en match ifrån guldet i finalserien. Sen kom beskedet att Svenska Ishockeyförbundet ställer in resten av hockeysäsongen och inte korar någon svensk mästare. Ett beslut som tog hårt på HV-forwarden Anna Borgqvist.

– Jag är så besviken. Framförallt på förbundet som tog det här beslutet. Jag förstår att man ställer in, det säger jag ingenting om, men jag tycker att man kunde ha tittat lite på hur långt vi hade kommit på vår säsong, säger hon till JP.se.

Den 27-årige forwarden med 13 säsonger i SDHL och Riksserien överväger nu att avsluta karriären.

– Jag är helt mentalt slut. Jag vet inte om jag orkar mer. Jag älskar att spela hockey, det är det bästa jag vet. Jag flyttade hit för att ta guldet och gå klart min utbildning. Utbildningen är jag klar med men guldet har jag inte. Jag känner mig rånad på SM-guldet och har tappat lusten helt för hockeyn, säger hon och fortsätter:

– Luften har helt gått ur en. Men jag hoppas att jag kan hitta motivationen igen om några månader. Men nu är det bara tungt.

 

Comments are closed.