Brynäs IF

Grahm fortsätter som damansvarig

erika grahm
Foto: Mats Bekkevold

Brynäs Erika Grahm fortsätter som damansvarig i Brynäs i ytterligare två år, det meddelade klubben idag på sin hemsida.

– Vi startade diskussionen om en förlängning tidigt och har varit klara ett par månader. Det känns otroligt spännande och inspirerande. Det är en utmaning, säger hon till brynas.se.

Kontraktet gäller alltså Grahms tjänst som damansvarig och hanteras separat från hennes utgående kontrakt som spelare.

På frågan om sportchefen Grahm kommer förlänga sitt eget kontrakt svarar hon:

— Spelarmässigt hade jag en jätterolig säsong och jag känner att jag fortfarande håller för att spela i SDHL. Nu sitter jag i en roll där jag har chansen att värva ut mig själv, haha. Det är inte många som har det. Jag ska ärligt säga att det är första gången det inte är lika självklart som tidigare att spela vidare, men samtidigt så är det något inom mig som säger att jag spela. Jag får be att återkomma i den frågan, det bör komma ett besked innan sommaren i alla fall.

Hör henne i en intervju här!

Grahms tjänst som damansvarig: Fokus på hela utvecklingstrappan, men också med ett tydligare mandat att ansvara för föreningens spelar- och ledarrekryteringar (värvningar) till representationslaget i SDHL.

Comments are closed.